moja mamka je a okrem toho ze je tvrdohlava, vzdy musi mat pravdu, rada sa hada a rada krici, je uplne skvela, vtipna, inteligentna a chapava...a ja si s nou rozumiem (aj podla horoskopu baran - strelec = dobri partaci)
Vy máte všetci také šťastie, že viete presne určiť, aké ste znamenie.
Ja som PRESNE na prelome leva a panny a v každom horoskope a podobných veciach som ináč. Raz je 23. ešte lev a raz je to už panna.. Tak akože si vyber...
já síce osobne nejsem v znamení barana, ale zato mám super kamošku, kerá je baran...a má chalana barana sú obidvaja totálne tvrdohlaví, veďá sa rozčúlit za každú sprostost, ale zato neni nad ich humor a hovadiny, co sme spolu postvárali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ja som PRESNE na prelome leva a panny a v každom horoskope a podobných veciach som ináč. Raz je 23. ešte lev a raz je to už panna.. Tak akože si vyber...
-nemam rad, ked su ludia nerozhodni
+viem veci presadit
+svoj zivot ovladam, neovlada mna on
-niekedy si robim, co chcem
+nerozmyslam, pustam sa do veci hned, nenecham sa zdrziavat zdlhavymi uvahami
+mam rad, ked mozem vziat veci so svojich ruk a urcovat, ako sa budu vyvijat
+necakam, kedy sa veci deju, sam ich rozhybavam
-mam rychly zivot, nestaly a plny zmien
+nikdy sa necitim porazeny, ani ked som na tom dost zle
-som netrpezlivy
+ked sa mi nieco nepodari, po chvilke zacinam odznovu
+stale nieco zacinam
+dost riskujem
-nedokazem sa vcitovat do pocitov inych ludi
-pre mna je podstatne to, co si myslim ja
-nemam rad kolektivnu pracu
-nerad sa zaradujem
-ponizujem, povysujem
-casto si myslim, ze nikoho nepotrebujem, ale vzdy zistim, ze sam veci nezvladam