Neviem, podľa mňa ITčkári lebo medici sa stravujú v kantínach, kde zvyknú dobre variť. Zase poznala som ITčkárov čo boli celý deň na suchej bagete a energeťáku.
Viete, raz som riadne nasral mamu. Ako fakt, že za moc a musel som stráviť noc na ulici. Kamoš mi vyhodil stan a pol litra vodky aby som sa ohrial. Rozložil som pri potoku ohník, postavil v tme stan a upil si pol litrovky. No a potom mi začalo treba srať. Ak ste niekedy boli v ZH pri potoku, nie je tam jediný kúsok zelene, ktorým by ste si chceli utrieť prdel. Tak som dal dole trenky a vytrel. Ale ako nevim co som zral, ale usral som si znova pri tom vytierní. Tak som dal dole ponožky a jak som už tou druhou vytieral, šup ho palec do medzeri. Ako som mal takú tu polosratú spotenú riť, malo to taký ten smrad, čo proste dáte dole jedine octom a keďže som tam mal len "čistú" vodu z potoka mal som tak smradlavú ruku celú noc. Takže som spal celú noc pod sídliskom na potoku s polosratou spotenou riťou, bez treniek a ponožiek, bez spacáku, vankúša alebo deky, no a viete ako keď nemáte venkúš a pod hlavu si možete položiť len vlastnú ruku? Tak to mi moc nevoňalo...
A teraz mi povedzte kto je vačší odpad?
nerobme rozdiely, podla mna su vsetci ludia, ktorym sa v kariere dari, rovnaky odpad. iteckari sa odpadom stanu skorej, lebo ta kariera ide celkom rychlo. ale lekari, pravnici, podnikatelia, ba aj sikovni remeselnici, su podla mna uplne rovnaky hnoj.
a dava to tym vacsi zmysel cim viac sa zamyslas! lebo si vezmi, iteckari nic nerobia, este ani skoly im netreba a beru neprimerane vysoke platy. no chamrad.
ale co taky pravnik? ved to je zlodej s licenciou bez chrbtovej kosti! ani mrtvych sa nehanbia oberat!
doktori? tie hyeny? na zdravi sa nema zarabat!!! co za bezcharakterneho hajzla si moze nechat zaplatit za nieco take? svoju pracu by mali vykonavat bezplatne, nanajvys za stravu a noclah. ludia by bez nich umierali! je maximalne neeticke cakat s nastrcenou rukou a odmietat zachranovat zivoty, kym nedostanes zaplatene! fuj.
podnikatela ani nekomentujem. ved zdiera svojich zamestnancov! novodobi otrokari, nic viac! ze ich hanba neplieska, nechat na seba robit inych a tvarit sa ako majster sveta, to by im slo! ale naozaj nieco zrobit? cosi!
a sikovni remeselnici su podvodnici. umelo si nafuknu ceny, pricom niekto iny to vie zrobit 5x lacnejsie a hlupaci im za to platia.... podvod, nic viac. skoda sa vobec vyjadrovat.
a mozem vymenovavat dalej. vsetci su na jedno kopyto. cvarga je to.
Ja mám takú teóriu o IT-čkároch. Väčšina z nich začala ako samoukovia a nikto in nestál za chrbátom a nevravel im, že toto a toto robíš zle, toto je úplne zle prepíš to, atď. Takže zato sú taký horenosi. A potom keď prídu do práce, alebo do školy tak zrazu im niekto prikazuje aby to robili po jeho a nie po svojom. A že musia dlhé hodiny robiť mentálne ťažkú prácu a nie len to čo ich osobne baví z informatiky, ale všetko čo im niekto prikáže. Potom rýchlo strácajú motiváciu robiť informatika.
@marjy77 hm zaujimava teoria.. mozno nieco na tom bude.. ale co som sa stretol, tak drviva vacsina iteckarov neboli horenosi, ale uplne v pohode ludia.. teda.. ako boli poznaceni tym ze boli iteckari trochu (ale to skor v tom zmysle ze mali take dost zlvastne hobby a zaujmy pre ktore som nenasiel pochopenie), ale inak pohoda
Nie si náhodou aj ty ajťák? Možno to vôbec nie je pravda, len sa to ľudom zdá aj pri ajťákoch aj pri medikoch. A dosť to záleží aj od toho kto je aký človek.
itčkari mi nepridu vobec "horenosovi" praveze to je ta najuzasnejsia parta ludi! take super kamaratstva si s nimi vie clovek vybudovat, jak s malokym. (samozrejme cez vinimkam a ano, su aj taki, ktorym nie je velmi do reci, ale tych je minimum) no a inak fakt ja poznam same skvele povahy na it a ano, ako hovori patrixo, vela z nich su ludia, co sa zamyslia, stratia na pol hodku a potom, ked sa ich spytas, co tak riesia a ci su zalubeni, zistis len, ze im v hlave v nejakej divnej matematickej operacii cosi nevyslo a nedalo im pokoj, kym pridu na to, ze co D a tak no
@patrixo tvoj pribeh ma inak celkom zaujima. Ty si teda študoval chemicke inžinierstvo a vtedy si už vedel programovať/robiť nejaké iné it veci? kedy si sa tak začal učiť? koľko ti to trvalo, kym si v tom vedel pracovať? mal si nejake kurzy/nejaky čas na nejakej škole alebo dačo, alebo si šiel čisto sam? ako si začinal? internet? knihy?.. mal si niekoho blizkeho, kto s tebou tieto veci diskutoval a vysvetloval ti?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A teraz mi povedzte kto je vačší odpad?
ale co taky pravnik? ved to je zlodej s licenciou bez chrbtovej kosti! ani mrtvych sa nehanbia oberat!
doktori? tie hyeny? na zdravi sa nema zarabat!!! co za bezcharakterneho hajzla si moze nechat zaplatit za nieco take? svoju pracu by mali vykonavat bezplatne, nanajvys za stravu a noclah. ludia by bez nich umierali! je maximalne neeticke cakat s nastrcenou rukou a odmietat zachranovat zivoty, kym nedostanes zaplatene! fuj.
podnikatela ani nekomentujem. ved zdiera svojich zamestnancov! novodobi otrokari, nic viac! ze ich hanba neplieska, nechat na seba robit inych a tvarit sa ako majster sveta, to by im slo! ale naozaj nieco zrobit? cosi!
a sikovni remeselnici su podvodnici. umelo si nafuknu ceny, pricom niekto iny to vie zrobit 5x lacnejsie a hlupaci im za to platia.... podvod, nic viac. skoda sa vobec vyjadrovat.
a mozem vymenovavat dalej. vsetci su na jedno kopyto. cvarga je to.
porozpravas mi, prosim?