Manipulatora som stretol len jedineho a bol to kokot, ale zien manipulatoriek je pozehnane
Proste chlap nepotrebuje manipulovat, staci mu jednu tresnut zene, ale utlej zienky sa nezlakne nikto, tak ako inak sa ma presadit?
zeny manipuluju len v niektorych veciach ale takejto manipulacii sa da jednoducho vyhnut ignoraciou. Na druhej strane ked ide o sex, peniaze alebo nejaky hmotny majetok tak tam su vacsi manipulatori a podvodnici chlapi.
Manipulatívny, akože manipuluje, alebo je že je skôr manipulovateľný? Stertol som sa aj s manipulatívnymi mužmi, aj ženami, ale myslím že k tomu majú sklony skôr ženy. A že muži sa skôr nechajú...
@newcomer ty si asi myslíš aký si vtipný, ale v podstate si presne opísal evolučný dôvod celého toho nastavenia kvôli ktorému ženy majú obvykle lepšie rozvinuté komunikačné a spoločenské talenty
samozrejme, muži ako politici manipulujú viac, ale to len preto, že máloktorá žena má dosť síl sa tam dostať, ale vo vzťahoch dvoch ľudí sú to asi naozaj ženy... muži si zahrajú futbal a pod. a majú rešpekt keĎ dajú pár gólov, alebo zmlátia dakoho... a majú miesto v tlupe, ale ženy? tie ani veľmi miesto v tlupe nepotrebujú obhajovať, skôr im treba nájsť dakoho pod koho ochranu sa skryjú a budú si vyšívať, prípadne sa presadzovať cez neho... aspoň tak sa mi to javí na prvý pohľad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Proste chlap nepotrebuje manipulovat, staci mu jednu tresnut zene, ale utlej zienky sa nezlakne nikto, tak ako inak sa ma presadit?
Áno.