mne sa nepaci ze dievcata nechcu zobrat na stavbu(vo väcsine pripadov ..vlastna skusenost..a pritom kamosi co tam chodia prepite spilky..urcite by som zvladla viac=D
No mi máme v triede jedného chlapca ....a sme druháci na strednej ....a ja si myslím že v prvom ročníku bol isto utláčaný......takže s toho vypliva že je utláčaná menšina......väčšinou!!!!!!!!!!!!!
hm, tak sme utláčaní už dvaja... pýtam sa: prečo človek minulý spravil taký svet, aký je dnes? svet, kde peniaze (nie moc, to je o inom), ale peniaze sú to, čo s nami točí a určuje náš život? nech nesúhlasia bohémi, ktorí nie sú františkáni a nechodia vo vreciach od domu k domu si po jedlo a hipisáci, ktorí sa čačkajú obyčajnými handrami, aby niečo vyjadrili... hmmm
no ja sa nezaujímam o to, čo si kto myslí o tom, ako som na tom finančne, toto ma nikdy netrápilo, občasne len to, že som si nemohla dovoliť to, čo mali iní a šlo aj o bežné veci, kurzy, krúžky, knihy, celkom užitočné vecičky, ktoré ťa naplnia skúsenosťami, ale to je fuk, aj tým som prešla, serie ma to, že si nemôžem splniť svoje ciele, ako napríklad byť s ľuďmi, ktorí sú ďaleko a ty ich máš rád a nechce sa ti ich nadobro opustiť???
Každá piata žena je týraná v zvyšných 4 prípadoch je to muž
Teraz vážne: Myslím že omnoho menšie percento mužov sa nechá utláčať ako žien ale nemyslím že sa to dá brať nejak globálne koho viac utláčajú skôr je to o psychike jednotlivcov. Proste je to hlavne o sebavedomý. Čo sa týka týrania tak tam je jasne že prevažujú ženy pretože sú slabšie a citlivejšie takže nemajú takú možnosť sa brániť keď ich niekto týra.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Každá piata žena je týraná v zvyšných 4 prípadoch je to muž
Teraz vážne: Myslím že omnoho menšie percento mužov sa nechá utláčať ako žien ale nemyslím že sa to dá brať nejak globálne koho viac utláčajú skôr je to o psychike jednotlivcov. Proste je to hlavne o sebavedomý. Čo sa týka týrania tak tam je jasne že prevažujú ženy pretože sú slabšie a citlivejšie takže nemajú takú možnosť sa brániť keď ich niekto týra.
Kazda piata zena je tyrana? ale co ti chudaci 4 muzi? no to je jedno... podla mna su utlacani ti , co sa nechaju...