preco by tu nemohol byt?!tak boze jednu anketu zaozil 2krat no a a ja teraz mozem zalozit anketu :mala by @11jahodka77 vypadnut?zruste tuto anketu!kazdy clovek je clovek ak mas zlu naladu nevyvrsuj si ich na ostatnych.
Ale na druhej strane, tak ako Camo ma pravo nesuhlasit s podmienkami BIRDZu a bojovat za zmenu, tak ini ludia maju pravo nesuhlasit s Camom a bojovat za zmenu
dal som ze som ZA, ale niesom to len tak... nech si žije aspoň tu máme moznosť čítať tie isté ankety viac krát prosti uzivatelovi @camo nemam nic, ale vadi mi ze tu vytahuje vieru.
Je to vtipné celkom... Opakujem to čo som povedal, prevádzkovateľ má právo zaviesť si pravidlá aké uzná za vhodné. Camo bojuje za zrušenie sekcie drogy, z dôvodu, že ho uráža zákaz náboženských diskusií, a vadí mu, že náboženstvo je spolu s komunizmom, politickými stranami a fašizmom uvedené v tom istom odstavci pravidieľ fóra, to je pravdepodobne hlavný dôvod, prečo momentálne bojuje za zákaz drôg.
Uživateľ má právo sa sťažovať, a prevádzkovateľ sa rád prispôsobí hlasu uživateľov (teda ak ich je viac a nie pár).
@11jahodka77 v diskusiach ludia prejavuju svoje nazory a to je jasne ze kazdy ma na istu vec absolutne iny nazor. hadky v diskusiach mi nevadia,musi k nim dojst pokial si par ludi pevne stoji za svojim nazorom,pokial nie su jedinym ucelom danej diskusie,tak sa s tym proste zmier.. ale neutoc tu na uzivatela,ktory ma trocha ine nazory ako väcsina. vsak bez nich by tu bola nuda..co by to bol za den bez adrenalinu ktory mi sposobuju napr. prispevky @xhtml
@black_soul podla mna sa da aj normalne diskutovat a sem tam mozu byt aj hadky ale niektori diskutujuci nediskutuju preto aby diskutovali ale diskutuju preto aby sa hadali ...a mi nehovor ze @camo chce normalne diskutovat...
Nemal som to povodne v pláne, ale to čo tu píše @11jahodka77 o mne vizerá, ako keby som bol nejaký hulvát a ja pritom od nej dostávam takéto TSky,,strc sa do riti...waaa..nenecham sa nasrat...si totalny trapak naozaj neviem co chces dosiahnut svojimi diskusiami..drogy tu budu nic proti tomu neurobis..kks normalne si ma naladil ze keby bola predomnou trava tak si ju zapalim(smajlík)..do paze taky ludia jak ty takych by som nakopala,,
ja som cakala ze zacne vytahovat TS-ky..uz vidim dvovod preco si mi napisal ...to je krestaskee bracho naozaj....a co teraz ma zavru do basi ze som ta poslala do riti?..jaajda chudacik aby si sa nepototo....a to s tou travou ha sranda...a keby aj huulim je to len a len moje vec
@26 - vyzerá to, že sa tu rozvíja nová móda - už to nie je, že kresťania svojím kresťanstvom útočia na ostatných, už je to že "ostatní" útočia na kresťanov ich kresťanstvom
Ale na druhej strane netreba likvidovat ani sekciu o drogach (hoci voci drogam a fetakom zasahujem velmi velmi tvrdym jednanim ) pretoze to v konecnom dosledku nic neriesi a tym by sme sa vratili najmenej o 100 rokov dozadu.
A 11jahodka77 : Ty sa tiez uvedom. Kam by sme prisli keby sme mali kazdeho s kym nesuhlasime, alebo sa pohadame hned vymazavat alebo nazalovat kade tade.
@pershing363 ja som to zrusenie napisala aby sa on uvedomil ze preco sa ma rusit to naco si zmysli to aj ja si mozem napisat ze si chcem neco zrusit...ked on si moze pisat ze chce zrusit temu drogy ja si mozem napisat ze chcem zrusit uzivatela camo ...a teraz mi mozte hovorit ze som ece vac blba jak si myslite...mam to v paziii
Pre lepšiu predstavu toho o čo mi ide si prečítajte úvod k mojej diskusii najmä posledné dva riadky neprehliadnite ako už toľkí, čo ma tu poúčali. Aj kôli tomu aby @11jahodka77 neurobila zo mňa svojimi komentami monštrum podľa jej predstáv.
jejda vies kolko ludi o tebe ece co popise a co o tebe povie..nemyslim len tu na BIRDZe ae tak celkovo...nerob sa zas velky chudacik OK?...skus to brat trocha sportovo..a zamysli sa ci nepises aj ty trocha z cesty
ako vravi @Ivanka , ak bude chciet, beztak sa zase vrati...naco ho mazat, staci sa nanho vybodnut...to ja robim napriklad s xhtml a hned lepsie vychadzame
Ja som za zrušenie všetkých ľudí pod 16 rokov, obzvlásť tých, ktorých nicky sa nekončia písmenami z abecedy, z dôvodu psychickej nedozretosti a častým marením pokusov o diskusiu ostatných diskutujúcich.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Dufam ze ti to ani @tomas neodsuhlasi..
Ale na druhej strane, tak ako Camo ma pravo nesuhlasit s podmienkami BIRDZu a bojovat za zmenu, tak ini ludia maju pravo nesuhlasit s Camom a bojovat za zmenu
Asi takto:
Myslíte si, že treba vyrábať bomby?
-Ja som proti
-ja neviem
-Ja si myslím, že sa tomu nevyhneme, pretože je to súčasť nutnej sebaobrany.
-Ty si nejaký moc múdri. Nechápeš, že bomby sú svinstvo. Ak to nechápeš tak sem nelez.
-Súhlasím nech sem nelezie a najlepšie by bolo ho zrušiť.
som raz zadal do gooleu ze bomb in the white house a hned nato mi zazvonil telefon,mrte som sa lakol
troska odveci ale aspon profil si vypln,daj si fotky , a bude to s tebou oka nemam rad tych co o sebe nic v profile nenapisu,ale maju mudre reči
@camo vcera vecer zalozil diskusiu, v ktorej vyjadril chuť, že "dá sekciu drogy zrušiť" -
» www.birdz.sk/forum/co-by-ste...
o hodinu a pol @lucates inšpirovaný camom založil anketu, že či Birdzáci naozaj chcú zrušiť sekciu drogy:
» www.birdz.sk/forum/ste-za-zr...
a dnes (ani nie poldňa po prvej ankete), založil @camo znova anketu, či ste za zrušenie sekcie drogy:
» www.birdz.sk/forum/ste-za-zr...
(napriek tomu, že vo včerajšej ankete už hlasoval, čiže o nej vedel, lebo inak by nehlasoval, dnes založil rovnakú anketu)
a chvíľu na to založila @11jahodka77 anketu, či chcete zrušiť cama:
» www.birdz.sk/forum/kto-za-zr...
Je to vtipné celkom... Opakujem to čo som povedal, prevádzkovateľ má právo zaviesť si pravidlá aké uzná za vhodné. Camo bojuje za zrušenie sekcie drogy, z dôvodu, že ho uráža zákaz náboženských diskusií, a vadí mu, že náboženstvo je spolu s komunizmom, politickými stranami a fašizmom uvedené v tom istom odstavci pravidieľ fóra, to je pravdepodobne hlavný dôvod, prečo momentálne bojuje za zákaz drôg.
Uživateľ má právo sa sťažovať, a prevádzkovateľ sa rád prispôsobí hlasu uživateľov (teda ak ich je viac a nie pár).
no mna by to teda urazilo, keby ma niekto chcel zrusit
a to s nadavkami, no to by ma zaujimalo kolko je ten limit...
inak az teraz som si vsimol ty si do toho este viac zabrdla tym ze si urobila tuto anketu,tak ticho
a tebe o co vlastne islo zalozenim tejto ankety?
hustýý
No to preto, že môj Firefox dokáže aj také veci.
A vraj moja sestra.
Ale na druhej strane netreba likvidovat ani sekciu o drogach (hoci voci drogam a fetakom zasahujem velmi velmi tvrdym jednanim ) pretoze to v konecnom dosledku nic neriesi a tym by sme sa vratili najmenej o 100 rokov dozadu.
A 11jahodka77 : Ty sa tiez uvedom. Kam by sme prisli keby sme mali kazdeho s kym nesuhlasime, alebo sa pohadame hned vymazavat alebo nazalovat kade tade.
» www.birdz.sk/forum/co-by-ste...
podme založiť forum : zrusme uzivatela @harcarik1 lebo Petike stale vypisuje ake ma pekne prsty a ze by ju rad tyral....
Vy tu máte naozaj čudesnú predstavu o tom, čo je diskusné fórum.
Asi takto:
Myslíte si, že treba vyrábať bomby?
-Ja som proti
-ja neviem
-Ja si myslím, že sa tomu nevyhneme, pretože je to súčasť nutnej sebaobrany.
-Ty si nejaký moc múdri. Nechápeš, že bomby sú svinstvo. Ak to nechápeš tak sem nelez.
-Súhlasím nech sem nelezie a najlepšie by bolo ho zrušiť.
@camo vidim, ze z toho co sme rozoberali v ts si si vela nezobral..
@tomas za dva dni v dvoch diskusiach suhlas.. i ked chapem co pises.. niekto to tu uz pisal, ze naco rusit, i tak by sa vratil..
@camo Zaujímavé je, že sa poznáme, a ja Ťa nepoznám : )