Síce to je pridané do ankiet, ale nie je to anketa, lebo autorka tejto ankety mucimimi, akosi zabudla pridať možnosti na výber... No blbé, čo už s ňou. Budeme sa tváriť, že je to diskusia.
Nie ze by som ich milovala ale obcas si daco pustim.
Lebo proste maju talent, to im neodopriete. To co robia vedia robit.
Grcam z dnesneho sveta, kde ked je chlapec popularny a oblubeny, je hned gay. A ked ich je na kope 5 a maju sa radi ako kamarati tak sa zo srandy chytaju za gule, tak su to jasni homosexuali.
@flysser ty si ten posledný, koho názor ma zaujíma. Nepoznáš ma osobne, tak prečo mi tu nadávaš? A nemyslím iba toto fórum, proste všade, kde niečo napíšem, si zrazu aj ty a prvé, čo musíš urobiť, je skritizovať môj názor Ľudia sú na internete iní, ako v skutočnosti, myslím, že sa to týka aj teba, pretože taký debil, akým sa ty robíš, proste nemôže existovať aj v reálnom živote
@cupcake007 práve si protirečíš, alebo aj ty ma všade kritizuješ a nepoznáš ma osobne. a máš pravdu, som dosť iný v reálnom živote, určite aj ty, ale ty si sem napísala, že počúvaš 1D
@flysser ale kto stále začína? Áno, ty! Ja niečo napíšem, ty mi to skritizuješ, tak čo ti na to mám napísať: Ach, ty môj šikovný chlapček, aký si mi múdry...?!
@23 jj bežne sa kamarati/kamaratky chytajú za gule/vaginu
mne ta skupina vadí už len z toho dôvodu, že je všade zaspamovaná a keď tu po triede vykrikujú spolužiačky, že tak má vyzerazt každž chlapec, tak idem grcat
nech si každý počúva čo chce.. ľudia z birdzu majú furt potrebu niekoho kritizovať a jebať doňho len preto, že má iný názor a nepočúva práve také alternatívne...(v mnohých prípadoch sračky) veci...
okej, tiež sa mi pozastavuje myslenie, keď tých chlapčekov niekto ospevuje a vie aj kedy idú na wcko ale rovnako mi vadí, keď niekto pchá nos do hudby, ktorú počúvam..
myslím, že táto kapela má cieľovú skupinu práve tie 11 ročné dievčatká ale to ešte neznamená, že sú jebnuté -.- ... jednoducho ešte nevedia ako majú vyzerať a správať sa normálni chlapi...
na birdzi sa rodí komunita primitívnych debilov! skúste trošku okresať svoje umelo vybudované egá, už len kvôli sebe..
@cupcake007 ty si mi začala pičovať na mojich fórach, ja som si ťa začal všímať až potom, lebo som neveril že môže existovať človek ako ty, fotka samého seba na detskej hojdačke a mudruje jak encyklopédia
@flysser vieš, na tie tvoje fóra nadáva polovica birdzu, ak si si ešte nevšimol Tak prečo si si vybral práve mňa? Btw to s tou profilovkou bolo pekne odveci, ale videla som aj 15-ročných ľudí, čo sa takto fotia, tak čo proti tomu máš?
Zaujímalo by ma, prečo si si vybral práve mňa na pi*ovanie, a napríklad takých, čo zakladajú fóra ako toto, necháš na pokoji
nechcem ti kaziť detstvo ale takéto kapely vznikajú v kanceláriách manažérov, potom podľa stále rovnakej šablóny vyberú chalanov (tvrďas, blonďáčik, neviniatko,... môže byť viacero kombinácií), napíšu pár sladkých songov pre 12-16 ročné publikum, zapnú synťák a kapela je na svete. ved si pozri staršie boybandy. všetky na jedno kopyto, ešte aj tie songy sú to isté.... popri tom vyrobia kopu kravín s ich značkou a chlapci idú po maximálne 3 rokoch do rite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
toto strašne milujem
11 ročná , nerozumná školáčka .
» replygif.net/i/993...
Mám tiež rada 1D...
Ale takúto debilinu by som v živote nenapísala -.-'' možno tak pred dvoma rokmi, keď som bola je*nuté decko
a btw, toto si už musíte robiť srandu dnes (blee)
Lebo proste maju talent, to im neodopriete. To co robia vedia robit.
Grcam z dnesneho sveta, kde ked je chlapec popularny a oblubeny, je hned gay. A ked ich je na kope 5 a maju sa radi ako kamarati tak sa zo srandy chytaju za gule, tak su to jasni homosexuali.
Ludia strasne moc odsudzuju, len tak, bezdovodne.
@23 presne
@dievcatko13 to som myslela tak, že mi proste drbalo kvôli tomu som si založila nový nick na birdzi, lebo som sa hanbila za to, čo som tu písala... :/
a prepáč, nechcela som ťa uraziť, ani nič, len proste dnes mám takú náladu, že do všetkých zabŕdam... :/
inak máš ozaj 11? lebo máš lepšiu gramatiku, ako všetci moji spolužiaci dokopy
A áno Mám vážne 11
mne ta skupina vadí už len z toho dôvodu, že je všade zaspamovaná a keď tu po triede vykrikujú spolužiačky, že tak má vyzerazt každž chlapec, tak idem grcat
okej, tiež sa mi pozastavuje myslenie, keď tých chlapčekov niekto ospevuje a vie aj kedy idú na wcko ale rovnako mi vadí, keď niekto pchá nos do hudby, ktorú počúvam..
myslím, že táto kapela má cieľovú skupinu práve tie 11 ročné dievčatká ale to ešte neznamená, že sú jebnuté -.- ... jednoducho ešte nevedia ako majú vyzerať a správať sa normálni chlapi...
na birdzi sa rodí komunita primitívnych debilov! skúste trošku okresať svoje umelo vybudované egá, už len kvôli sebe..
Zaujímalo by ma, prečo si si vybral práve mňa na pi*ovanie, a napríklad takých, čo zakladajú fóra ako toto, necháš na pokoji
krok 2 - našlo mi nejakú verziu pesničky Wonderwall, ktorú sem nebudem dávať, z dôvodu uvedeného v kroku 3
krok 3 - pustila som si tú pesničku aj s videom a skoro ma ujebalo
krok 4 - nemám ich rada
nechcem ti kaziť detstvo ale takéto kapely vznikajú v kanceláriách manažérov, potom podľa stále rovnakej šablóny vyberú chalanov (tvrďas, blonďáčik, neviniatko,... môže byť viacero kombinácií), napíšu pár sladkých songov pre 12-16 ročné publikum, zapnú synťák a kapela je na svete. ved si pozri staršie boybandy. všetky na jedno kopyto, ešte aj tie songy sú to isté.... popri tom vyrobia kopu kravín s ich značkou a chlapci idú po maximálne 3 rokoch do rite