@denca91 prepac ale na toto som sa nepytala a skutocne ma to nezaujma. osobne si myslim ze to ziadne podvadzanie nie je ked si clovek ulahci trocha robotu kt. ma aj tak viac ako dost. v konecnom dosledku sa to budem musiet aj tak naucit a ver mi ze toho nie je malo. podla teba je podvadzanie aj to ze profesori davaju maturantom vypracovane maturitne otazky? o tom dost pochybujem
simuska910 uplne stebou suhlasim...aj ked niekto ma otazky musi sa ich naucit a nieje ich malo...presne si to napisla! ja si myslim ze na takejto diskusii sa k otazkam urcite nikdo nedostane a myslim si ze jedna nemenovana osoba ktora na internete ponuka otazky za smiesnych 20 eur je podvodnik jak diera!
Takže ja tie prijímačky mám už dávno, sú spoľahlivé a dávam ich po 25 až tridsať eur, ak má niekto záujem nemám problém poslať aj ukážku. Kontaktuje ma na cukricek911@azet.sk...
Okrem iného, z časti je pravdou, že človek sa tam dostane viac menej po známosti, no keď to inak nejde, musíš veľa obetovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
podvádzaš....tss
Okrem iného, z časti je pravdou, že človek sa tam dostane viac menej po známosti, no keď to inak nejde, musíš veľa obetovať.