Ale zasa muži sú odkázaní na tú najťažšiu a najnevďačnejšiu prácu a keď ich manželky/partnerky žiadajú "kúp hento, kúp tamto" a nemajú toľko peňazí, začnú od stresu piť a fajčiť a potom zomierajú v 60 na rakovinu, stvrdnutú pečienku, prípadne cukrovku.
@puco90 a kto vám káže piť? každý ma svoj rozum tak nech ho aj použije a určite sa to dá riešiť inak lenže to pitie je pre vás (tým myslím aj baby)najľahšie riešenie netreba vždy hľadať jednoduchú cestu !
Ale inak aj si myslím, že baby majú viac ale za to -ľahších aspoň ja som ešte žiadnu babu envidel napr. ovce strihať, drevo rúbať, stromy kácať atď. atď. Samnozrejme hovoríme o ľuďoch do 18
Tá otázka je smiešna Je to úplne jasné, už len z toho, že rodičia hovoria (aspoň moji), že určitú vec musím spraviť, lebo to proste muži nerobia. Takže tak
Mne by to bolo suma fuk za kazdych okolnosti - kedze nemam brata, s ktorym by som zdielala jednu domacnost, o vsetko sa delim akurat s mamou. Keby som bola chlap, nebolo by tomu inak.
podla mna jednoznacne muzi...hlavne na dedine, tam 100% muzi a v byte to moze byt asi tak narovnako..vymaloval, polozit podlahu, auto udrziavat a pod. su napriklad skor muzske roboty ako zenske, a tie platia aj v meste...
žena príde s práce a musí sa ešte starať aj o domácnosť a keď muž príde z práce tak už nemusí robiť nič. A keď, žena niečo povie tak muž jej povie, kto sa stará o financie? Ja. Ty síce pracuješ ale nezarobíš toľko koľko ja.
Ja si myslím, že vládne patrioarchát. Patrioarchát vo financovanie domácnosti a matroarchát v domácnosti a výchove deti a tak. Ale je to len môj názor.
bekyeboss nieje pravda žijeme na dedine a jedine čo brat robí tak bordel v svojej izbe to je jeho celodenná práca a cez leto trávnik skosiť to ho ani nehne ale semtam aj niečo spravy no náhodou parkety sme s bratom dávali a maľujem ja a auto to máme na striedačku raz ja umyjem raz on
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a u dospelych je to na dohode..
Ale zasa muži sú odkázaní na tú najťažšiu a najnevďačnejšiu prácu a keď ich manželky/partnerky žiadajú "kúp hento, kúp tamto" a nemajú toľko peňazí, začnú od stresu piť a fajčiť a potom zomierajú v 60 na rakovinu, stvrdnutú pečienku, prípadne cukrovku.
Ženy pokojne žijú ďaľej z peňazí mužov.
Ale inak aj si myslím, že baby majú viac ale za to -ľahších aspoň ja som ešte žiadnu babu envidel napr. ovce strihať, drevo rúbať, stromy kácať atď. atď. Samnozrejme hovoríme o ľuďoch do 18
ale sem tam ma chyti taka ta upratovacia mania, ze by som najradsej aj susedom poriadila
Ja si myslím, že vládne patrioarchát. Patrioarchát vo financovanie domácnosti a matroarchát v domácnosti a výchove deti a tak. Ale je to len môj názor.