Možno vam sa to bude zdať hluposť ale:My tu v Zakamennom mame chvaly(chvalime Boha)a bola som tam dva krat a poviem vam je to užasne prečo len dva krat?!Lebo môj trapny oco ma tam nechce pustiť nechapem prečo mi to robi podľa vas to možno bude že nno veť
boch je kkt.... XD neverím v boha ..... lebo ž len kvoli tomu sa hovorý že ma umysel s každým ale neviem aký ma somnov XD boch je kretéén ... XD verim v osud a nie v boha.... asi založim ja nejakus ektu ktora nebude boha chváliť ale nadavať naňho XD
Prvým členom sa stane pán alkoholik Meliško s PD ten sa dávno prenadával do "pekla" on bude viesť omše..... (pre zaujimavosť vid youtube meliško trebarz mravce....alebo cibula... XD )
asi nechce aby sa jej maloleta dcera ,ktora je v obdobi v ktorom ju lahko zmanipuluju stala obetou nejakej hnusnej sekty som presvedceny ,ze kebyze sa jedna o cistu zalezitost tak by ta pustil...
ale ak napriek tomu chces aby ta namotali nejaky chori ludia , aby ta "duchovny" trtkali do analu tak si tam kludne chod
poznam podobne svine.. aj u nas to isty cas ficalo.. tu boli nejaki amici co o sebe tvrdili , ze su krestania , organizovali akcie pre deti a pod. (nabory)....
hustili do deti pixoviny o bohu a pod.
nastastie sa vytvorilo radikalne hnutie ,ktore toe svine rapisne zrusilo
@34 už láskavo drž hubu. uráža ma to ako sa vyjadruješ, je zrejmé že si asi ďalší zo slabomyseľných a málo tolerantných ľudí...keď v Boha neveríš tak aspoň netrep podobné kokotiny
lidicky plosim Vas ked neverite v Boha tak aspon nanho nenadavajte, a co sa tyka chval hmmm je to silna kava, ale uplne super, len treba na to dozriet a nie kazdy to dokaze prijat a co sa tyka otca, nebojj Mkal modli sa a bude ako ma byt
Ej bisťu prestanťe s tymi nadavkami a Chvali niesu o tom či plačeš či skačeš či maš neviem ako ruky ale ide o to či veriš ale všetci čo neverite v Boha a čitaťe teraz toto prosim vas napište mi prečo neverite v Boha čo vam on urobil?!On vam dal život a chce aby ste nejak dobre viuživali a nie proti nemu dnes som počula svedectvo z pekla kto bude chcieť to CD mu pošlem a po tom čo som to počula som zistila že peklo neni len tak haha a neni vymyslene a či chcete alebo nie do konca svopjho života budem počuvať pesničku chval duša moja hospodina lebo HOSPODIN je bol a pride uvidite čo na svet pride a až keť sa dostanete tam kam sa dostanete uvedomitesi že Boh žije a je najužasnejšia bidosť aka mohla existovať a pridťe všetci do Zakamenneho an chvaly a podom dačo vravte a mate pravdu chvaly niesu pre 13 ročnych ale hlavne pre mladšich a JEŽIŠ ŽIJE!!!!!!!!!!!!
I love GOD. je naozaj úžasný a aj keď si niekedy pomyslíte že teraz pri vás nie je veď vám je tak hrozne-vtedy je tiež s vami. ja cítim stále jeho prítomnosť pri mne. God is good
Chcem sa vám poďakovať za prílohu v M ROSE „Sv. Ignác z Loyoly a užívanie ignaciánskej vody”
Vodu som dala užívať manželovi, ktorý pred dvomi rokmi spadol a zlomil si krček na stehennej kosti. Len veľmi ťažko sa pohyboval na dvoch barliach. Keď som už mala vodu doma, začali sme sa modliť deviatnik ku sv. Ignácovi a začal užívať vodu. Mal aj bercový vred a noha mu hnisala.
Do prosby v modlitbe som odporučila aj svoju nevestu, ktorá mala žlčníkové záchvaty a nemohli ju operovať, lebo čakala dieťa. Po pôrode sa to ešte zhoršilo. Vtedy som jej dala z tejto vody aby ju užívala a modlila sa. Ja som počas tohto deviatnika každý deň chodila do kostola a pristupovala ku sv. prijímaniu, a keďže je Rok Eucharistie, vo štvrtky som chodievala do susednej dediny na sv. omšu, lebo tam mávajú hodinu po sv. omši vyloženú Sviatosť Oltárnu. Aj tu som prosila za oboch. Neveste určili operáciu na 8. augusta 2005.
Keď jej v nemocnici robili predoperačné vyšetrenia, zistili, že kamene zo žlčníka zmizli. Lekári tomu ani nechceli veriť. Aj manželovi sa stav natoľko zlepšil, že už chodí do kostola o jednej francúzskej paličke. Vred na nohe sa mu tiež zahojil. Preto sa vám chcem touto cestou poďakovať, že uverejňujete v časopise aj životopisy svätých a modlitby k nim. A tak si môžeme vyprosovať od Pána uzdravenie. A ešte chcem poradiť tým, ktorí sú vo finančnej tiesni ako si ušetriť na časopis M ROSA: Nech si odkladajú desaťkorunáčky a ušetria, ani nebudú vedieť ako.
# 45 Dievča v prvom príspevku píšeš, že si bola na chválach dva krát. Ako môžeš z dvoch návštev vedieť o čom to je. Prepáč napísať takú hlúposť, že na chvály by mali chodiť aj mladšie deti ako si ty. Je vidieť, že o tom moc nevieš. Počuješ jedno svedectvo a z neho si utvoríš názor na peklo. Ach jaj troška normálneho rozumu by to chcelo.
je to tazke posudit ja si myslim ze kazdy veri v to co veri a je to kazdeho osobna vec no na jednej strave na takej veci som nebola tak nevem co je to ci je to sekta alebo co ja chodim len obycajne do cerkvi kazdu nedelu a myslim si ze bboh je ale co sa tyka tej sekti tak to nevem
no mna nasi skor do takychto naboženskych veci tlačia a nje od nich trhaju ..tak s a snim porozpravaj normalne alebo sa porozpravaj s nejakym dospelym z rodiny nech to tvojmu otcovi vysvetli .... poskuušaj všetko..vela šťastia drzim ti palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ale tak možno má na to dôvod, vieš? a tak povedz, že ideš ku kamoške a vytrať sa tam aj keď ja by som išla radšej ku tej kamoške
milovala by som otca, že ma tam nechce púšťať ale mňa vlastne ani nenútia xixi
3 ročnej sestre treba nabožensku sektu takže nazaleži na veku
Prvým členom sa stane pán alkoholik Meliško s PD ten sa dávno prenadával do "pekla" on bude viesť omše..... (pre zaujimavosť vid youtube meliško trebarz mravce....alebo cibula... XD )
ale ak napriek tomu chces aby ta namotali nejaky chori ludia , aby ta "duchovny" trtkali do analu tak si tam kludne chod
poznam podobne svine.. aj u nas to isty cas ficalo.. tu boli nejaki amici co o sebe tvrdili , ze su krestania , organizovali akcie pre deti a pod. (nabory)....
hustili do deti pixoviny o bohu a pod.
nastastie sa vytvorilo radikalne hnutie ,ktore toe svine rapisne zrusilo
Ps: neviem čo som povedal ale znie to dobre XD
prikald: jeden clovek stji a vedla neho z kazdej strany su dvaja a maju na nom ruky a on sa cely trase a potom sa rozplace
dalsi sa tam plieskali o zem..atd atd...
tam by som posielala deti, aby som ich vystrasila
Ťa fakt nič nenaučili ... Správne je to Dec(o); preboha ...
To sú mi tu veriaci kua, furt sa to rúha a nadáva to ...
Ale tak aj v pekle treba naplniť stavy, len tak ďalej ...
Aj keď futbal mu moc nejde, no čo, ja ho mám rád aj tak ...
Dievča ty si druhý Hitler ...
Ešteže ti zjavne chýba inteligencia, inak by to mohlo dopadnúť zle ...
Ani nevrav, ešte povedz, že zadarmo a just sa tam teraz všetci pohrnú ...
Chcem sa vám poďakovať za prílohu v M ROSE „Sv. Ignác z Loyoly a užívanie ignaciánskej vody”
Vodu som dala užívať manželovi, ktorý pred dvomi rokmi spadol a zlomil si krček na stehennej kosti. Len veľmi ťažko sa pohyboval na dvoch barliach. Keď som už mala vodu doma, začali sme sa modliť deviatnik ku sv. Ignácovi a začal užívať vodu. Mal aj bercový vred a noha mu hnisala.
Do prosby v modlitbe som odporučila aj svoju nevestu, ktorá mala žlčníkové záchvaty a nemohli ju operovať, lebo čakala dieťa. Po pôrode sa to ešte zhoršilo. Vtedy som jej dala z tejto vody aby ju užívala a modlila sa. Ja som počas tohto deviatnika každý deň chodila do kostola a pristupovala ku sv. prijímaniu, a keďže je Rok Eucharistie, vo štvrtky som chodievala do susednej dediny na sv. omšu, lebo tam mávajú hodinu po sv. omši vyloženú Sviatosť Oltárnu. Aj tu som prosila za oboch. Neveste určili operáciu na 8. augusta 2005.
Keď jej v nemocnici robili predoperačné vyšetrenia, zistili, že kamene zo žlčníka zmizli. Lekári tomu ani nechceli veriť. Aj manželovi sa stav natoľko zlepšil, že už chodí do kostola o jednej francúzskej paličke. Vred na nohe sa mu tiež zahojil. Preto sa vám chcem touto cestou poďakovať, že uverejňujete v časopise aj životopisy svätých a modlitby k nim. A tak si môžeme vyprosovať od Pána uzdravenie. A ešte chcem poradiť tým, ktorí sú vo finančnej tiesni ako si ušetriť na časopis M ROSA: Nech si odkladajú desaťkorunáčky a ušetria, ani nebudú vedieť ako.
Veľmi pekne vám ďakujem!
Helena Balúnová, Zákamenné
Kua tú radu na zbohatnutie vyskúšam
Ale že ju tá geniálna ekonómka dáva zadarmo, na tom mohla zarobiť ...
Neprovokuj, dobre vieš, že boh takéhoto podpultového tovaru nemá na skladoch dostatok a teda nie každému sa ujde ...
Zato chlieb náš každodenný dnes so zľavou ...
ja mrem, ja mrem, ja mrem
@tunidlo rules
aj by som nieco napisal, ale ocividne to nebudem mat ziadny vyznam a tuto kolegovia uz napisali hadam vsetko
a nikto ma nikdy nepresvedci o opaku