no povedali im, že ďalej nepostupujú, ale aspoň majú šancu dať sa znova dokopy, hobitko z írska povedal, že šak ona je kočka, a sheryl, že veď ona ho stále ľúbi, a potom aj chlapec povedal, že vlastne aj on ju, no a tak sa dali znova dokopy lovestory jak sviňa, normálne si idem po kapesníčky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
boli zasnúbení, on sa s ňou rozišiel pred troma dňami ale boli best friendi pred tým, tak sú aj teraz
joj keď začali spievať, musela som vypnúť... des a hrôza
no povedali im, že ďalej nepostupujú, ale aspoň majú šancu dať sa znova dokopy, hobitko z írska povedal, že šak ona je kočka, a sheryl, že veď ona ho stále ľúbi, a potom aj chlapec povedal, že vlastne aj on ju, no a tak sa dali znova dokopy lovestory jak sviňa, normálne si idem po kapesníčky
preboha... tuším som rozumela len welcome, again & comparison á, najs kolor
...a je to vlastne po anglicky?
-Ahoj
-Ahoj
-Sme Combined Effort, máme 19, už nejakú dobu sme boli spolu, potom sme boli zasnúbení, ale pred troma dňami sme sa rozišli.
-Nefungovalo nám to príliš, hádali sme sa o blbostiach (umývanie riadu, alebo kto pôjde do obchodu), nemyslím že rozchod nám ovplyvní vystúpenie.
-Hm, čiže boli ste zasnúbení? Divné... Kto sa rozišiel s kým?
-Ja s ňou.
-A teraz ste tu... Ako si sa s ňou rozišiel, čo si jej povedal?
-Ale no...
-Počkaj, zaujíma ma to.
-Pokúsil som sa čo najjemnejšie, že by som s ňou bol radšej priateľ.
-A ty s ním stále nemáš problém robiť?
-No... Boli sme najlepší priatelia aj predtým, a to sa nezmenilo.
-To je dobrý prístup. Aká pesnička?
-Nothing's gonna stop us, od Sascha
(príšerná pesnička)
-Jack, tak povedzme si na rovinu že po tomto do ďalšieho kola nepôjdete. Ste dokopy dobrí, ale nie v speve.
-Hej, nie v speve, ten bol amatérsky. Ale je to super dievča, Jack.
-Myslím že ťa stále miluje, Jack.
-Ja ju stále milujem.
-Jack, prečo sa jej nespýtaš či to neskúsite znova? Teraz alebo nikdy...
-Dáš nám ďalšiu šancu? Miluejm ťa z celého srdca
-Okej.
(objatie)
-Majte sa, gratulujem.
ďakujem ti ty chachar