Ja som na nej skoro závislí, pijem každý deň (! A vy ?? Chutí vám škoricová alebo tá nová bez cukru, alebo ste verní originálu ?? Koľko denne vypijete ?? Páči sa vám nová reklama či ste mali radšej prasiatko ??
Pokiaľ je možznosť - tak najradšej originál čapovanú a keď nie jem ožnosť čapovanej tak citrus. A nová reklama fakt nemá chybu - je super - neviem kde na to oni chodia...
aha, este som neodpovedal na vsetky otazky...denne jej vypijem podla toho aky je den, ale priemerne to vychadza tak na 1 pollitrovu kofolu na den, niekedy viac, niekedy menej...a reklama sa mi pacila asi viac ta s prasiatkom, ale tu sa mi paci ta holka
Cofola originál, alebo čapovaná, aj to nie všade samozrejme
Citrus mi nechutí a tie nové vynáleza škoriocvá a bez cukru to je grc! Zbytočnie to prznia a kazia jedinečnú chuť. To ako sójové rezy (tiež mám dosť rád), ale tie ďalšie modifikácie už nie sú ono
ja urcite nie.....kofola cola pepsi sofokola a neviem ake odrody vsetko je hnus...podobne ako sprite fanta a vsetky ostatne malinovky v tych nechutnych plastovych obaloch
Uplne sa mi zhnusila ked som robil v bare, lebo bola vsade! V poharoch, na poharoch, na stoloch, na bare, na podlahe, v 50litrovych sudoch, ktore som denne menil a hlavne peni pri capovani jak svina...
A najlepsie bolo, ked prislo 5 dievcat, dalo si 5 krat 2 dl kofoly a sedeli pri tom 2 hodiny.
Mne chutia všetky.. aj ta bez cukru... Ved aj coca cola je bez cukru a vela ludi ju pije... Obsahovu takmer všetky obsahujú tie iste Ečka - a zarucene kazda takato malinovka obsahuje konzervant benzoan sodny a podobne srandy.. organická chemia jak vyšitá...
Takže väčšinou kofolu máte radi, niektorí aj pivo čo ja uznávam. Pár ich tu aj kofolu nemá rado. A teraz skúste porovnať iné malinovky a kofolu. V čom je lepšia napr. Pepsi a v čom horšia ?? Či sa vám zdajú rovnaké ?? A ešte jedna otázka, keď vám ponúknu Kofolu alebo Coca-Colu čo si vyberiete ??
nie som na kofole zavisla, ale mam ju velmi rada, pijem ju ked mam chut najcastejsie z flase (original) alebo capovanu a sem-tam citrus. chutnala som tu bez cukru ale to umele sladidlo bol hnus. pri skoricovej som rozdiel necitila. nova reklama je fajn ale prasiatkova je milsia.
pepsi je moc bublinkova a je sladsia. kofolu rozoznam od pepsi aj coca-coly. a medzi cc a k si jasne ze vyberiem kofolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Tá bez cukru je hnustná, mala som ju, ale nakoniec som ju vyliala, nedala sa piť.
Ja by som ju pila aj stále, ale potom by som vyzerala asi ako prasa.
čo sa týka reklamy, viac sa mi páčila s prasiatkom, ale ani táto nová nie je zlá.
Citrus mi nechutí a tie nové vynáleza škoriocvá a bez cukru to je grc! Zbytočnie to prznia a kazia jedinečnú chuť. To ako sójové rezy (tiež mám dosť rád), ale tie ďalšie modifikácie už nie sú ono
Uplne sa mi zhnusila ked som robil v bare, lebo bola vsade! V poharoch, na poharoch, na stoloch, na bare, na podlahe, v 50litrovych sudoch, ktore som denne menil a hlavne peni pri capovani jak svina...
A najlepsie bolo, ked prislo 5 dievcat, dalo si 5 krat 2 dl kofoly a sedeli pri tom 2 hodiny.
Pivo je lepsie...
ale ked som z nej este nebola prepita,tak vladla kofola oiginal s origos chutou a so ziadnymi prichutami blbymi..pokazi chut.
aj mineralky neznasam ked su ochutene.to dokaze pokazit cely pozitok z pitia
a reklama "zlate prasiatko" bola najlepsia
ale medzi skoricovou a klasickou ani necitim rozdiel.
Iba citronova je trochu insia.
Ale vsetky su samozrejme dobre.
Aj coca-cola je dobra,ale kofola je asi lepsia.
Co-cacolu si dam len raz za cas.
pepsi je moc bublinkova a je sladsia. kofolu rozoznam od pepsi aj coca-coly. a medzi cc a k si jasne ze vyberiem kofolu
A tá prasiatková reklama bola skvelá, škoda že sa o tejto čo beží teraz nedá povedať to isté...