Az 25% Slovákov podla prieskumu si myslí, že zapad. Teda kazdy stvrty Slovak verím, ze Birdz je ovela rozumnejsi, ale uz aj tu som si vsimla nejakych rusofilov. Takze otazka je jasna.
Ale zabudla som moznost pre nerozhodnych, ako napr. @Tequila (aspon teda ak som ta spravne pochopila, kludne ma oprav) tak ked tak sa vyjadrite v komente
Môžu za to materialisti s ich egami. Rusko a Západ a pod. sú len vymyslené materiálne označenia. Zlé podmienky na tomto svete v podobe vojen, konfliktov, nespravodlivosti, znečistením životného prostredia a pandémií sú len javy, ktoré naznačujú, že tu nie je niečo v poriadku. Tie javy nám konkrétne naznačujú. že materialisti so svojimi egami (aj vy ste materialisti) sa stávajú príťažou pre Zem a preto sa tu dejú tieto veci a tiež aj vojny, ktoré tu máme len preto, že naši vládcovia sú namyslení na svoju falošnú moc a vojenskú silu a potom medzi sebou začínajú bojovať z ideologických dôvodov a presadzujú svoje nedokonalé ideológie a tak sa nakoniec sami o všetku moc pripravia a navzájom eliminujú.
Kazdy, kto pozna zakladne fakty a par historickych suvislosti (kludne len za polsednych 10 rokov) a nema v hlave nasrate, sa musi vediet rozhodnut pre spravnu moznost.
@nikto@7 mala som dat viac moznosti aj som to chcela zmazat, ze forum zalozim neskor znovu, ale som si povedala, ze ved kazdy sa moze vyjadrit v komente a svoj nazor rozviest... Tiez nerada vidim veci cierno bielo, aj ked tu mam celkom jasno
@luc.ka@4 Tiez to tak vidim. Preto ma prekvapuje, ako vela ludi veri dezinformaciam, ruskej propagande... Nastastie ale v celom mojom sirokom okoli nikoho takeho nepoznam. Len ma prekvapili tie cisla, ani sa mi to nechce verit.
myslím že tí nornálnejší čo aj boli v minulosti proruskí sa už zobudili podobne ako Zeman a ten zvyšok by Putlerovi lízal anál aj keby im do obývačky padla ruská mierotvorná bomba
Ak si niekto myslí, že za túto inváziu môže niekto iný než Rusko, tak musí byť nekonečný kretén, veľmi hlúpy a radšej by sa mal schovať a z bytu ani nevychádzať. Avšak súhlasím, že v minulosti sa do toho angažoval aj Západ a rozpútaval tam vlnu nepokojov, ktoré mohli mat docela veľký vplyv na to, ako sa situácia vyvíjala.
Velmi nevhodna otazka v tuto dobu. Co cakas ze ti ludia odpovedia? Zvlast ked teraz je nato trestny zakon, ze obhajovanie, schvalovanie a propagovanie vojny je trestne.
Za vojnu na Ukrajine samozrejme môže Rusko, oni zaútočili, dalo sa to vyriešiť aj inak.
I keď na druhú stranu...dalo sa to čakať, skôr sa dalo čakať, podľa toho čo sa dialo posledných cca 8-10rokov na Ukrajine a v Európe. V podstate niektoré dohody čo sa robili a rušili voči Rusku, parafrázujem to teraz, "napľuli Putinovi do tváre, stým čo robili" takže dalo sa to očakávať. Ale dúfal som, že nezaútočí.
Lebo tí čo odpovedajú tak idiotsky nemajú vlastný názor, oni len reprodukujú čo povie ich duchovný radca. Fico, Mazurek, Kotleba, Pellegrini, Harabin, a iný držgroši.
@nikto@7 Pls, nemať čierno-biely pohľad je ilegálne. Ak ho náhodou nemáš, ostatní ti ho radi vstrawmanujú! Veď, ak si náhodou nesledoval moju nedávnu drámu, tak ti to v krátkosti zhrniem - kvôli mojej neochote vidieť veci čierno-bielo som skončil ako rusofilný mizogýn bez vysokej školy podporujúci Trumpa (to sú inak levely dedukcie, o ktorých Sherlock Holmes mohol len snívať) zastávajúci sa stopercentne iracionálneho psychopata pri jeho stopercentne bezdôvodnom útoku. A aby som nezabudol, ešte som tuším údajne aj nácek a implicitne schvaľujem kroky nacistického Nemecka.
Btw nie je vtiplé, že je tu výrazný prienik množín tých, ktorí chcú vnímať pohlavie ako spektrum a tých, ktorí chcú vnímať zložitý, geopolitický konflikt binárne? Ktovie, kde sa to pomotalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
I keď na druhú stranu...dalo sa to čakať, skôr sa dalo čakať, podľa toho čo sa dialo posledných cca 8-10rokov na Ukrajine a v Európe. V podstate niektoré dohody čo sa robili a rušili voči Rusku, parafrázujem to teraz, "napľuli Putinovi do tváre, stým čo robili" takže dalo sa to očakávať. Ale dúfal som, že nezaútočí.
Btw nie je vtiplé, že je tu výrazný prienik množín tých, ktorí chcú vnímať pohlavie ako spektrum a tých, ktorí chcú vnímať zložitý, geopolitický konflikt binárne? Ktovie, kde sa to pomotalo.