Nejakeho hajzla, ako vzdy, to najlepsie urcite nevyberu. Kazda vlada si vyberie niekoho, kto im ide na ruku. Na 100% si nevyberu niekoho, kto by isiel aj po nich.
Ja by som si priala, aby to bol Šanta, ale zároveň je to jediný kandidat, o ktorom som presvedčená, ze to nebude :/ je az príliš razny, spravodlivý a neovplyvnitelny a to si nemoze dovoliť ani koalícia...
@endre-silentname na 100% nie ja si myslím, ze ak ma opozícia s niekým dohodu (vraj s Zilinkom, ale neviem) a pripadne podplatia aj koalicnych poslancov, tak bude (pri tajnom hlasovani) zvolený ten. Alebo ako taky kompromis mi este príde Hrivnak (pokial by sa dokázala koalícia dohodnúť). Ale tiez to nesledujem az tak intenzívne, je to dost neprehladne a zdá sa, ze sa dohodnúť vobec nevedia.
Pokial vyberaju generalneho prokuratora politici, vzdy to bude len taky, ktory bude pritakavat a sledovat ich ciele. Najhorsie je, ze ludia z ich sporov nemaju nic, akurat tak zlu naladu. Policia a sudy nech si robia svoju pracu a nech s tym nezatazuju cele Slovensko. U nas sa totiz politici predbiehaju v tom, kto kolko na druheho nakyda. Pritom by sa mali predbiehat v tom, ako co najviac zlepsit ludom zivot.
Tak som sa rozhodla pre Hrivnaka teda nakoniec. Ale je to asi fakt ako hod kockou pre človeka ako ja, ktorý vobec nevidi do zakulisia. Alebo este ten Zilinka mozno. Jeden z tých dvoch.
Mohol by byť Šanta Claus, ale páči sa mi i Hrivnák alebo Čentéš. V podstate mi záleží najviac na tom, aby boli poskytnuté dostatočné záruky na nestrannosti a nezávislosti a nestalo sa to, že bude kryť chrbát koalícii a prehliadať ich prešľapy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Alebo som mala dat, ze kto to nebude. Lebo Šanta nema šancu :/