Ja. a je to už úplne normálne, rezignujem. spím asi tak 3,alebo 4 hodiny a nevadí mi to. predtým to bolo zlé, lebo som bola unavená, nesústredená, ale teraz je to v pohode- stalo sa to zvykom
coste ja spim jak novorodeniatko, uzivam si vsetky prebdene noci koli MATIKE a FYZIKE uplne na nete som dovtedy kym ma nevyhodi otec z MOJHO laptopu , ked mam us vsetko zmapovane presuniem sa k tv , hodim tam 99-HBO pozeram az dovtedy kym nezaspim /zvycajne vydrzim tak do druhej /, ked z gauca us spadnem , idem do izby a vstanem zvycajne tak o 11/12 alebo az za obedom , no dnes to bolo ovela skor, pretoze mi na krk zavesili brachu a us kvical ze chce ranajky
no mne tiež nie...ale tak ani sa nečudujem buď pijem veľa kávy alebo coca-cola..a keĎ už naozaj včetko odmedzím zoberem si mp3 prehrávač a počúvam hudbu niekedy aj celú noc....ale tak..nesťažujem sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale vcera( teda dnes)..otras!
Som prisla domov o 2:00 aj s kamoskou..celu noc daco trepala a ked konecnééé zaspi tak vykrikuje zo sna..
Som ju mala udusit!
O 6 ma zobudi sestra ze ide do tabora a mam jej spravit vlasy
Este je len 12 hodin a ja som uz 6 x bola hore
Este sa vyzvraciam a umriem v posteli!