Doma ked som pisala testy mala som zakazdym 55 bodov a pridem tam a 49...akoze nechapem preco.fizel sa asi spikol proti mne lebo celu dobu ma pozoroval
mno ja som tusil co si vytiahnem a tak aj bolo den pred skuskami som si ho studoval o pol dvanastej vecer tak uprimnu sustrast my sme vsetci spravili az na jednu ktora podžubala jazdu
Ja uz som robil 2 vodicaky, a vzdy na prvy krat. Prvy krat som mal full, druhy krat 53.
Ten ktoreho vyrazia z jazdy, temu by som uz vodicak nedal. Technicka cast a tesc je vicmenej picovina. Teraz uz by som asi ten test nespravil, lebo s 50 percent znackami co tam boli sa vobec nestretavam.
Heh na prvykrat ale proznam sa ze ja som sa hrolivo drvil testy asi tyzden pred terminom hlavne paragrafy, hazdy som sa nebal a asi tyzden po skuskach ked som uz mal aj vodicak som si sadol do auta s tym ze pomeho do KE ale sak som cely takze jazda musela byt bezpecna a drzim palce tym ktory robia bat sa netreba len potrebna je aj priprava si myslim ale az taka aku som mal ja netreba alebo skor ako kazdemu vyhovuje.
Z toho si nič nerob, keď som ja robila vodičský robil ho so mnou aj jeden chalan, ktorý tam už bol na 11 krát ja som sice hneď odišla ale je možné že ho robí doteraz to už neviem....
prvý krát som dostal náčelnika polície taký kkt tučný mal som prehrešky predtým že som chodil na motorke a bol som zasran a mammý dlhe vlasi -padli smesi dooka, vyhodil ma lebo som pesiel nastopke bez uplneho zastavenia kkt na2hi raz som mal policajtku jazda trvala 3minuty a povedala že to je kreten ich šef nema rad dlhovlasích chuligáánov
Ja som na prvy krat nespravil test, chybal mi jeden bod, lebo tesne pred tym ako som odovzdal svoj test, tak som si zmenil odpoved na jednu otazku, pricom som to mal povodne dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ten ktoreho vyrazia z jazdy, temu by som uz vodicak nedal. Technicka cast a tesc je vicmenej picovina. Teraz uz by som asi ten test nespravil, lebo s 50 percent znackami co tam boli sa vobec nestretavam.