Ben nie ! on vypadnut nemoze ja viem ze sa mu to minule nepodarilo ale on urcite nevypadne ! ma straaasne vela fanusikov fanusiciek... podla mna pojde do finale....
@jessiqa nie, jemu sa to nepodarilo minule, predminule, predpredminule... takto mozem ist az po kasting az na jednu vynimku a to co predviedol vcera, to sa neda nazvat ze nepodarilo, to bol des, vsak ten chlapec bol polku pesnicky dve doby pred orchestrom, neviem co tam hlada vobec
Hlasovala som tak, že kto by mal vypadnúť, ale som si istá, že nevypadne.
Lebo Superstar už nie je dávno o speve, ale o tom, že kto je krajší a kto poblázni viac mladých dievčat, ktoré minú celé vreckové od rodičov na posielanie sms-iek svojmu idolu, do ktorého sú platonicky zaľúbené.
Ale v konečnom dôsledku je to jedno, ak by to aj Ben vyhral, tak mu to nezaručuje, že bude hviezdou a môže skončiť v zabudnutí podobne ako napríklad Berkyová a tí, čo vypadnú skôr môžu byť ešte úspešnejší ako víťaz.
Aj v prvej sérii to tak bolo, najznámejšou sa stala Zdenka Predná, pričom bola štvrtá, ak sa nemýlim a víťazka Kočšová upadla do zabudnutia...
neviem ako ostaní,ale superstar rada pozeram a mam aj svoje idoly,ale aby som si minula nato cely kredit nehrozi.. staci,ak mi raz nebo dva tri tazy posle sms za celu superstar ( a aby som sa aj zaradila do zrebovania ci co to tam.) a ben je moc nesympaticky,tak dfm,ze uz vypadol..
Mne sa Ben absolútne nepáči ako spieva... (prosím neukrižujte ma dievčence, čo z neho vytekáte aj cez uši ) ale som rada, že Ištvancová vypadla.. a jasné jasné Chodúr musí vyhrať.. len dúfam, že to s ním nedopadne ako s väčšinou, keď vyhrajú, že im to praskne cez mozog a tak nechutne spyšnejú......
Martin Chodúr.. Vie spievat??. Len výšky a divne sa pohybovat..No to nie je nič moc..
Pulína Ištvancová.. NO to som rada že vypadla..
Ben Christovao.. On je akurat tak sympatický.. vie tancovat a jedniné čo mu ide spievat je Family portrait..A Aha Aha.. Ináč nič moc ..
Markéta Konvičková.. NO ta sa mi páčila ked spievala Umbrella.. a ešte jednu pesničku..Ale je tiež sympatická..Takže ešte nemusela vypadnut..
Jan Bendig..Fúúha.. Tiež nič moc..
Monika Bagárová.. Kasting, Divadlo a semifinale pekné..Ale finále.. Niak velmi nezaujala..
Miro šmajda.. Celkom sympatický..Ale nech už vypadne
Leona Šenková.. Mna osobne nezaujala.. Aj ked má silný hlas..
Denis Lacho.. No konečne niekto, kto fakt zaujal.. Sympatický, má pekný hlas a dobre spieva.. A ak sa mu to minule nepodarilo, tak koli chorobe.. Lebo ta niekedy dokaže poriadne doničit hlas..Aj ked len obyčajná nádcha..
Dominika Stará.. Tá sa mi z tohto finále páčila najviac.. Tiež sympatická s úžasným hlasom..
Takže pre mna sú najlepší Dominika a Denis..
Aj ked som si pred tým myslela, že to bude len tak, že česi čechom a slováci slovákom, tak som sa presvedčila, že to tak nie je..
@Diduska125 Tiež to bol len môj názor.A čítala som pár recenzíí od ľudí ktorí sa v tom vyznajú,preto som to napísala.A nemusíš v našich hádkach vždy pliecť Peťa..Ale ak ťa to teší,nech sa páči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
odla mna pavlina...
Lebo Superstar už nie je dávno o speve, ale o tom, že kto je krajší a kto poblázni viac mladých dievčat, ktoré minú celé vreckové od rodičov na posielanie sms-iek svojmu idolu, do ktorého sú platonicky zaľúbené.
Ale v konečnom dôsledku je to jedno, ak by to aj Ben vyhral, tak mu to nezaručuje, že bude hviezdou a môže skončiť v zabudnutí podobne ako napríklad Berkyová a tí, čo vypadnú skôr môžu byť ešte úspešnejší ako víťaz.
Aj v prvej sérii to tak bolo, najznámejšou sa stala Zdenka Predná, pričom bola štvrtá, ak sa nemýlim a víťazka Kočšová upadla do zabudnutia...
jednoduchá implikácia a ešte aj pravdivá!
Kua, už to nepozerám! Dajte mi potom vedieť, či aspoň vyhral Chodúr, alebo ľudia sú načisto jebnutí už.
a na margo Ištvancovej...nik oficiálne nepotvrdil, že otec ju posúval ďalej...možno to bola len obyčajná kačica a ona na to doplatila...who knows?
Prečo to dokelu nepremenujú na Supervzhľad alebo čo?
Chodúr vie nádherne spievať a podľa mňa nieje až taký škaredý,ale vypadne skoro lebo neni taký aaa boše SlaDuškýýý a SeXi a neviem čo ako Ben.
Chodte do riti s Benom.Akože prepáčte,ale ja by som ho nenehchala postúpiť ani na castingu.
A kludne si ma,fanúšičky Bena,aj zožerte
Martin Chodúr.. Vie spievat??. Len výšky a divne sa pohybovat..No to nie je nič moc..
Pulína Ištvancová.. NO to som rada že vypadla..
Ben Christovao.. On je akurat tak sympatický.. vie tancovat a jedniné čo mu ide spievat je Family portrait..A Aha Aha.. Ináč nič moc ..
Markéta Konvičková.. NO ta sa mi páčila ked spievala Umbrella.. a ešte jednu pesničku..Ale je tiež sympatická..Takže ešte nemusela vypadnut..
Jan Bendig..Fúúha.. Tiež nič moc..
Monika Bagárová.. Kasting, Divadlo a semifinale pekné..Ale finále.. Niak velmi nezaujala..
Miro šmajda.. Celkom sympatický..Ale nech už vypadne
Leona Šenková.. Mna osobne nezaujala.. Aj ked má silný hlas..
Denis Lacho.. No konečne niekto, kto fakt zaujal.. Sympatický, má pekný hlas a dobre spieva.. A ak sa mu to minule nepodarilo, tak koli chorobe.. Lebo ta niekedy dokaže poriadne doničit hlas..Aj ked len obyčajná nádcha..
Dominika Stará.. Tá sa mi z tohto finále páčila najviac.. Tiež sympatická s úžasným hlasom..
Takže pre mna sú najlepší Dominika a Denis..
Aj ked som si pred tým myslela, že to bude len tak, že česi čechom a slováci slovákom, tak som sa presvedčila, že to tak nie je..
,,Martin Chodúr.. Vie spievat??. Len výšky a divne sa pohybovat..No to nie je nič moc.."
Povedala tá,čo sa brutálne vyzná v spievaní.Z*jeb dňa,s prepáčením...Ale to sa nedá....