aj ja som najprv držala palce Rolandovi, ale potom tam všetkým začalo poriadne j-ebať, a ukázali sa akí sú falošní, takže už to ani nepozerám... btw Farma 1 bola lepšia... :/
@daydreamaway ale strašne je falošná, a robí zoseba mučenicu, každého osiera za chbtom... a navyše si myslím, že sú tam ludia, ktorým by tá výhra lepšie padla, ona má podľa mňa peňazí dosť... taký Roland, už len kvôli tým chlapcom by som mu ich priala, nuž čo...
je mi to jedno ale teraz čo tam prídu tí ďalší štyria tak príde aj malačanka čo obsluhovala hore v bašte ( podnik kam som chodieval ) takže Ludka !!! @mm47 tá čo ti robila toast !!
Tomáš? to je ko*ot ani nevie čo chce debil, nepríčetný nadáva kade chodí a to ako šťali na tie somáre to len svedčí tomu decko jedno malé.. aj lucia mi príde že všetko len hrá, silou to chce vyhrať.. podľa mňa Roland, Roland alebo Lucia, alebo ešte Monika ona nie je ako vyzerá ved na začiatku taká nebola takže tak ale tomáš si to určite nezaslúži, a Adam je chuj tiež
Roland .mal podľa mňa škoda že prehral...a potom ja viem že Monika bola strašná mrcha ale len preto že to s ostatnými vydržala že vždy keď sa ožerú tak jej nadavajú a strpčujú totálne život už len preto...neviem mám ten dojem ak by sa polepšila alebo jej prospieva že hrá samu seba a žiadne falošné reči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a nahodou, Monika nie je taka hrozna. neviem cim to je, ale zacala som jej drzat palce by som sa smiala, keby to nakoniec vyhrala!
Hmm škoda aj ja som chcela aby vyhral on .. a nevieš ako vypadol ?
Dnes si to fakt asi kuknem