nie, mňa už nebavia takéto hrozne neobjektívne ankety. Metaloví gitaristi sú hrozne podceňovaní čo vidno na tejto ankete, kde sú samé komerčne známe hviezdy :/ Takže ja volím napr. Andreasa Kissera zo Sepultury - tomu hovorím gitarista
ja by som dal Ritchie Blackmore. Ten hral v Deep Purple a Rainbow (tí, kt. počúvajú rock - netreba predstavovať).teraz ale hrá kompletne iný žáner - renesančnú hudbu (Blackmore´s Night). Po 35 rokov hrania hard rocku zmeniť techniku hry z elektrickej gitary na akusticke a rôzne iné čudné nástroje, tak to je podla mňa umenie.. Inak súhlasím s číslom 4
@4 suhlasim, aj ked Satriani je podla mna skvely.. ja by som inak dala.. fuu teraz ma seriozne nikto nenapadne.. ale ano! urcite nie je najlepsi gitarista, to teda skutocne si netrufam tvrdit, ale paci sa mi sposob, akym hra.. Padge z Bulletu
@k1rk heh...ale si pokomolil tie mena ....samozrejme ze vsetci co su v tejto ankete su dobrí...a je este plno vybornych ale nechce sa mi ich vypisovat....tak co ja viem napr : Steve Vai.....
Písal som tých čo ma ako prví napadli... Nemôžem za to, že na niektorých som si spomenul skôr... No a na tých ďalších nezostalo miesto... Asi som mal dať túto anketu bez toho grafu... Ale čo už...
najlepsi gitarista neexistuje, to je vsetko len vecou nazoru. vybrat si neviem, kazdy ma nieco do seba a je fakt, ze mnoho skvelych gitaristov tu spomenutych nie je.
Andrés Segovia
klasický gitarista. Alebo Django Reinhardt, jazzman, Chet Atkins, country gitarista, Paco de Lucia, flamenco.
Z rockových objektívne zhodnotené prínos+schopnosti+vplyv+tvorba mi vyjde Hendrix.
Pokiaľ iba schopnosťami tak Eddie Van Halen,
tvorbou potom Jimmy Page, alebo Richie Blackmore
DAVID GILMOUR.. a nemyslim si, ze je to neobjektivna anketa, vsetkych menovat je nemozne, tu su niektori a komercni..hm..nemyslim si, ze vsetci su tazko komercni a nakoniec, znamena komercia nedostatok talentu? podla mna talent predat sa a presadit sa k umelcom patri..
@vejushka vieme o tvojej laske k Tomikovi a k Blinku ale zase netreba to prehanat...
ja som dala Slasha... viem ze nehra najlepsie ale no... Slash je Slash ... a mam ho vylepeneho asi 3x na stene tak no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
klasický gitarista. Alebo Django Reinhardt, jazzman, Chet Atkins, country gitarista, Paco de Lucia, flamenco.
Z rockových objektívne zhodnotené prínos+schopnosti+vplyv+tvorba mi vyjde Hendrix.
Pokiaľ iba schopnosťami tak Eddie Van Halen,
tvorbou potom Jimmy Page, alebo Richie Blackmore
a este ti davaja typci z as i lay dying
ja som dala Slasha... viem ze nehra najlepsie ale no... Slash je Slash ... a mam ho vylepeneho asi 3x na stene tak no