inak jedna vec mi zostáva záhadou.......prečo, to čo napr. počúvam ja (PSY, Rytmus, Spirit....) všetci nazývajú mainstream, keď čo jeden človek, ktorého sa spýtam čo počúva, tak ma odpáli s tým, že mainstream (čiže Spirit, Rytmus, Nicky Minaj, One Direction (áno páčia sa mi od nich niektoré skladby a čo ) atď.) sú podľa nich sračky???? WTF????
- jej pesničky sú rovnaké, jednoduché, neumelecké, nezaujímavé, otravné, nevýnimočné, zlé
- texty to isté
- stále vyhráva nejaké hudobné ceny.....a to je omnoho horšie ako dáka modrá žiara a spol o ktorých všetci vedia, že je to strašné, ale aspoň ich nikto neberie vážne a neuznáva jak ju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
1.mainstream= zlé , undergroun= super
2. a keby to tak nebolo, platí bod 1.
Geniálna pesnička
- nevie spievať
- zle vyzerá nemá nijaký imidž
- jej pesničky sú rovnaké, jednoduché, neumelecké, nezaujímavé, otravné, nevýnimočné, zlé
- texty to isté
- stále vyhráva nejaké hudobné ceny.....a to je omnoho horšie ako dáka modrá žiara a spol o ktorých všetci vedia, že je to strašné, ale aspoň ich nikto neberie vážne a neuznáva jak ju
tss tss
svetovo je toho asi viac.. a samozrejme veľa toho človek nepozná..