jeden poriadne stále nevie, čo by mohol zo svojej funkcie......druhý to vie zasa až príliš dobre.....a teraz čo je lepšie
stále nemôžem uveriť, že to vážne bude jeden z nich
neviem, fakt.ale viac to vidím na kisku...ak ho podporia tí čo hlasovali za rada ..... ale je otázne, koľko ficovcov sedelo v prvom kole doma, lebo verili, že do druhého postúpi aj bez ich hlasu a nechali si to až na túto sobotu.
Neidem voliť - teda idem, ale hádžem len prázdny lísttok. Voliť Kisku alebo Fica je to isté ako si vybrať blato alebo kaluž. Prezident je aj tak len takou maškarádou a vôbec ma nezaujíma, kto to bude.
Podľa mňa veľmi veľa Kňažkových a Kiskových voličov zostane doma a SMERaci pôjdu tentokrát v hojnom počte. A už som sa stretol aj s človekom čo ho chce voliť za prezidenta len aby nebol premiérom. Takže myslím že, vyhraje Fico.
neviem - veľa Procházkových voličov sa nevie rozhodnúť, či Kisku vôbec voliť .. aj ja som veľký skeptik, bojím sa, aby sa z neho nevykľulo niečo horšie, ako tu je doteraz (nie, neverím blogom, médiám, proste v dnešnej dobe si zaplatiť človeka, aby o komkoľvek napísal/povedal čokoľvek nie je problém)
na druhej strane, neviem, koľko Ficových voličov príde, koľkým z nich sa otvorili oči a podobne
mňa skôr zaujíma, koľko ľudí vôbec pôjde voliť a koľko ľudí hodí prázdny lístok (lebo aj takých bude dosť) .. ale myslím si, že to bude tesnotka, nech vyhrá ktokoľvek
Načo sa namáhas písať do názvu diskusie že "nie koho idete voliť ale kdo to vyhrá"?
Vsak to by ti malo dojsť že aj tak vsetci daju Kisku ale pritom 90% birdzákov nemá ani 18 rokov a su hlupy a neskusení a este nevedia o politike nič......
A tých 10% pojde voliť Fica...
Keby sa aspon zachovali ako pravý chlapy a ženy, a priznali si že OK, Fico vyhrá, ale oni nie, oni si budu nahovárať čosi čo nie je reálne a budu prikladať neexistujuce hlasy a ked je sanca 10% že hento sa stane tak to automaticky zaraduju ako + aj ked sanca je len 10%......
Oni su zbabelci čo si to nepriznaju ani po volbách...
U vás mladých je viacej čo chce voliť Kisku a tu na birdzi v diskusiách máte možno prevahu, ale pravda je na mojej strane a volby dopadnu tak že Fico vyhrá a vy s tým nič nezmôžete, už Fico robil reklamu u cigánov a dôchodcvo nech ho volia a rozdávali jeho spojenci nejaké financie po osadách...
Už to mu pridá na hlasoch.....
@rayennn No a? Pýtam sa na názor, kto vyhrá, to môžu vyjadriť aj tí, čo majú pod 18. A nemyslím si, že mladí až tak nerozumejú politike. Nejedná sa o náročné otázky typu zákonov, ústavy, či legislatívy, ale o voľbu prezidenta o ktorom je už i väčšine detí jasné, že má (najmä, zatiaľ) reprezentatívnu funkciu.
Podľa mňa je to tesne vyrovnané a je to fakt 50 na 50, nemôžeme do toho až tak celkovo celoplošne vidieť (vidím koho ide voliť moje najbližšie okolie/spolužiaci/kolegovia/rodina, prakticky okruh max. päťdesiatich ľudí - a nie celé Slovensko).
Jo, veľa dôchodcov chce stále Fica, ale tiež ho niektorí nechcú. Neviem to presne odhadnúť, ale aj im znížil dôchodky a uvedomujú si to, veľa ľuďom sa nepáči, že chce opustiť post premiéra, nevyjadruje sa k otázkam, atď.
Hrá tam toho veľa pre a proti, i v (ne)prospech Kisku, i v (ne)prospech Fica. Vôbec nie je jasné, koho budú voliť voliči Kňažka a Prochádzku, taktiež nevieme ako zabrala antikampaň na Kisku, či tomu ľudia uverili, alebo to berú ako posledný výkrik zúfalstva Fica a tak ho neberú vážne.
Je to fakt boj, lebo ľudia nevedia, či chcú radšej dlhoročného politika (o ktorom vieme, aký otrasný je), či podnikateľa, o ktorom veľa nevieme a je bez politických skúseností a môže byť i horší ako Fico.
Btw, na cigáňov by som sa nespoliehala Peniaze môžu zobrať, ale koľkým sa nebude chcieť ísť dakam na úrad voliť, koľko z nich nemá občanku. Bude deň, keď bude rušno a to budú možno chcieť využiť radšej inak. Veľa z nich nevie čítať. Ktohovie. Každopádne cigáni sú aj takí, že sľúbia a skutek utek. Aktuálnu väčšinu cigáňov tvoria hlavne deti pod 18, čiže to nie je až také veľké percento, čo má možnosť ísť voliť.
V SK viem oškatuľkovať ale pár vecí:
1, Málokedy je presadený nový človek o ktorom nič nevieme.
2, Ľudia sú na SK viac ľavicovo orientovaný a podnikatelia sú rovnako, ak nie viac nenávidení ako politici.
Zároveň sa môže opakovať situácia spred ôsmych rokov Mečiar-Gašparovič, vtedy tiež volili menšie zlo.
Je mi jasné, že mladí chcú Kisku, ale pýtala som sa skôr na objektívny tip výsledku. Ja si ho netrúfam povedať.
neviem či je to fáma alebo čo, ale vraj ten chuj podal taký návrh na to aby sa ten, čo sa stane prezidentom stal zároveň aj premiérom, ako, bodaj by to bola aj pičovina, to som sa len niekde dočítala
ale ak hej, tak za krista máriu nesmie vyhrať, lebo toto bude skurvene zlé.
inak otázka, voličský preukaz vybavia na počkanie ? nemôžem domov a vyjebať sa na to nechcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
stále nemôžem uveriť, že to vážne bude jeden z nich
neviem, fakt.ale viac to vidím na kisku...ak ho podporia tí čo hlasovali za rada ..... ale je otázne, koľko ficovcov sedelo v prvom kole doma, lebo verili, že do druhého postúpi aj bez ich hlasu a nechali si to až na túto sobotu.
Inak dúfam vo Fica, aj keď väčšina tu má kopec opačných názorov. Prosto hej, okradol nás, ale priniesol oveľa viac ako Kiška (zámerné š).
» www.pluska.sk/spravy/ekonomik...
na druhej strane, neviem, koľko Ficových voličov príde, koľkým z nich sa otvorili oči a podobne
mňa skôr zaujíma, koľko ľudí vôbec pôjde voliť a koľko ľudí hodí prázdny lístok (lebo aj takých bude dosť) .. ale myslím si, že to bude tesnotka, nech vyhrá ktokoľvek
Vsak to by ti malo dojsť že aj tak vsetci daju Kisku ale pritom 90% birdzákov nemá ani 18 rokov a su hlupy a neskusení a este nevedia o politike nič......
A tých 10% pojde voliť Fica...
Keby sa aspon zachovali ako pravý chlapy a ženy, a priznali si že OK, Fico vyhrá, ale oni nie, oni si budu nahovárať čosi čo nie je reálne a budu prikladať neexistujuce hlasy a ked je sanca 10% že hento sa stane tak to automaticky zaraduju ako + aj ked sanca je len 10%......
Oni su zbabelci čo si to nepriznaju ani po volbách...
U vás mladých je viacej čo chce voliť Kisku a tu na birdzi v diskusiách máte možno prevahu, ale pravda je na mojej strane a volby dopadnu tak že Fico vyhrá a vy s tým nič nezmôžete, už Fico robil reklamu u cigánov a dôchodcvo nech ho volia a rozdávali jeho spojenci nejaké financie po osadách...
Už to mu pridá na hlasoch.....
Podľa mňa je to tesne vyrovnané a je to fakt 50 na 50, nemôžeme do toho až tak celkovo celoplošne vidieť (vidím koho ide voliť moje najbližšie okolie/spolužiaci/kolegovia/rodina, prakticky okruh max. päťdesiatich ľudí - a nie celé Slovensko).
Jo, veľa dôchodcov chce stále Fica, ale tiež ho niektorí nechcú. Neviem to presne odhadnúť, ale aj im znížil dôchodky a uvedomujú si to, veľa ľuďom sa nepáči, že chce opustiť post premiéra, nevyjadruje sa k otázkam, atď.
Hrá tam toho veľa pre a proti, i v (ne)prospech Kisku, i v (ne)prospech Fica. Vôbec nie je jasné, koho budú voliť voliči Kňažka a Prochádzku, taktiež nevieme ako zabrala antikampaň na Kisku, či tomu ľudia uverili, alebo to berú ako posledný výkrik zúfalstva Fica a tak ho neberú vážne.
Je to fakt boj, lebo ľudia nevedia, či chcú radšej dlhoročného politika (o ktorom vieme, aký otrasný je), či podnikateľa, o ktorom veľa nevieme a je bez politických skúseností a môže byť i horší ako Fico.
Btw, na cigáňov by som sa nespoliehala Peniaze môžu zobrať, ale koľkým sa nebude chcieť ísť dakam na úrad voliť, koľko z nich nemá občanku. Bude deň, keď bude rušno a to budú možno chcieť využiť radšej inak. Veľa z nich nevie čítať. Ktohovie. Každopádne cigáni sú aj takí, že sľúbia a skutek utek. Aktuálnu väčšinu cigáňov tvoria hlavne deti pod 18, čiže to nie je až také veľké percento, čo má možnosť ísť voliť.
V SK viem oškatuľkovať ale pár vecí:
1, Málokedy je presadený nový človek o ktorom nič nevieme.
2, Ľudia sú na SK viac ľavicovo orientovaný a podnikatelia sú rovnako, ak nie viac nenávidení ako politici.
Zároveň sa môže opakovať situácia spred ôsmych rokov Mečiar-Gašparovič, vtedy tiež volili menšie zlo.
Je mi jasné, že mladí chcú Kisku, ale pýtala som sa skôr na objektívny tip výsledku. Ja si ho netrúfam povedať.
ale ak hej, tak za krista máriu nesmie vyhrať, lebo toto bude skurvene zlé.
inak otázka, voličský preukaz vybavia na počkanie ? nemôžem domov a vyjebať sa na to nechcem
Držím palce s týmto názorom, ak sa tu transformujeme na vládu silnej ruky ruského typu, tvoj postoj sa potom bude javiť ako veľmi zodpovedný.
Každopádne tá maškaráda, čo sa dôsledkov týka, myslím moc neobstojí.
A tentoraz ti ďakujem, že si napísal, že sú ti nesympatickí a nie, že sú ako blato a kaluž.
Ešte sa to myslím dá, rýchlo pošli e-mail na obecný úrad, nech ti preukaz pošlú poštou.
» www.teraz.sk/prezidentske-vo...
Priniesol nám polarizáciu spoločnosti, populizmus a štátny dlh a za tieto zásluhy mu prezidentský post právom prináleží.