hmm tak ja myslim ,ze to vyhra chodur ,ale co ja viem ...mna to moc nezaujima ...ja to ani nejako nekukam ....je mi to jedno ....ale asi on vyhra no nie je moj favorit ,vlastne ani jeden nie je moj favorit
Inak..Je možné že vyhrá Chodúr - ale dúfam že NIE. Mne ten jeho hlas proste.. nejde do uší nepáči sa mi.. a čo aj viem kto by mohol vyhrať? Každý je dobrý v niečom inom, uvidí sa..
Šmajda to musí vyhrať- je totálne sexii...a ešte k tomu super spieva...a tie jeho vlasy..... Bendig je fakt divný...namám ho rada... Chodúrovi posielajú sms len babky nad 60 rokov... a Stará je v pohode.... Ale aj tak to MUSÍ vyhrať Šmajda!!!!
vyhra bendik... cigani drzia spolu --> vsetci CZ/SK romales posielaju hlasi svojmu druhu za celu podporu (cest tim co robia) :/ ete k tomu mu posielaju aj biely cize no chance ...
mne je to osobne jedno ale nechcem aby vyhral Chodúr mne osobne sa nepáči ako spieva je to vždz rovnaké aj tak si myslím že bude České finále nás by mohol zachrániť jedine Šmajda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Inak..Je možné že vyhrá Chodúr - ale dúfam že NIE. Mne ten jeho hlas proste.. nejde do uší nepáči sa mi.. a čo aj viem kto by mohol vyhrať? Každý je dobrý v niečom inom, uvidí sa..
@Robo0000100 rófl =D
@3 : trapny vtip
@Iwanushqa : šmajda by nemal vyhrat, ale ze je sexi, to ti neupieram, je to pravda. On sa ale uz nestrati
mne je to osobne jedno ale nechcem aby vyhral Chodúr mne osobne sa nepáči ako spieva je to vždz rovnaké aj tak si myslím že bude České finále nás by mohol zachrániť jedine Šmajda