@picasso Súhlasím a okrem toho mi je aj staršne nesympatický
Ale včera mu kolo vyšlo, takisto ako aj ostatným dvom, včera bol najslabší CHodúr.
Aj ked je určite z nich najlepší spevák, nemá podľa mňa také fanynky, ktoré mu posielajú hlasy len preto, že je to on, teda také, čo by boli do neho platonicky zamilované a ľudia, čo hlasujú podľa výkonov v danom kole mu tiež nepošlú hlas, takže môže prekvapivo vypadnúť aj on.
podla mna vypadne Dominika Stara, lebo oproti takemu Smajdovi a Bendigovi nema tolko fanusikov, no najviac mi tam piju krv prave tito dvaja spomenuty tak tych bych som poslal prec: najprv Smajdu, potom Bendiga
@sudruzka asi nejaka fanynka zaujata, ale suhlasim v tom, ze chodur ja nudny, no nesuhlasim v tom radikalnom postoji proti chodurovi a za smajdu. az taky uzasny smajda nie je, aj ked show vie urobit
Chodúr ma už nudí... Nevie spraviť show, vždy rovnaké výkony, aj keď 100%.... Šmajda aj keď mu nevyjde spev, vie urobiť show a nenudím sa pri ňom... ale aj tak myslím že vypadne Šmajda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale včera mu kolo vyšlo, takisto ako aj ostatným dvom, včera bol najslabší CHodúr.
Aj ked je určite z nich najlepší spevák, nemá podľa mňa také fanynky, ktoré mu posielajú hlasy len preto, že je to on, teda také, čo by boli do neho platonicky zamilované a ľudia, čo hlasujú podľa výkonov v danom kole mu tiež nepošlú hlas, takže môže prekvapivo vypadnúť aj on.
ale može to dopadnut aj tak že chodur,aj ked si myslím že skor stará..