Ludia moji, nemam slov. V Prahe bude Metallica, to asi viete..teda zainteresovani metallisti urcite....a ja tam nemozem ist, bo budem precc...je to spravodliveeee? Hmmmm...akoze otras =o
Noooo, mozno na tom bicykli za par mesiacov doraziiiiim, alebo mozem ist peso, aspon si trochu zlepsim kondicku a ked tam pridem James mi urcite ponukne odvoz domov, bo budem vyzerat ako ziva mrrrtvola =o]
ale inak pocul som ze Jamesov hlas uz nie je to co byvalo... viete bratanec mi vravel ze ked bol na predoslom koncerte v Metallici v Prahe, tak to bolo jednoducho strasne!! ako hudba a tak v pohode ale to ako spieval to nema slov, vraj strasne...hmm co je na tom pravdy??
Fuuu, tazko povedat. Mozno, ze to je tym vekom, nie? Alebo len nemal svoj den, popripade dni, ak sa to stalo na viacerych koncertoch. Pre mna bude metallica jednoducho legenda...ci uz sa im teraz dari alebo nie...
Vieden sa zda byt realna aj v mojom pripade, ale kedze som smoliarka, nebudem sa tesit, bo kedze mi nevysla ta praha, co tiez vyzeralo, ze ano...neviem neviem
No.. ja idem na Metallicu, a bola som na nich aj minuly rok vo Viedni, bolo to skvele.. ti co si myslia, ze uz to nie je co byvalo.. nemaju pravdu, mozno z malej casti, ved 45 rocni chlapci uz nemozu ficat, tak ako ked mali 20 Kazdopadne ja sa tesim..
na metallicu chodia už iba kokoti. tá kapela to celé pojebala. keby nezačali hrať pop-music tak by to bolo v pohode. a kôli pár starým veciam tam asi nikto nepôjde to nech si radšej pozrie live shit binge and purge 89
jaku pop-music zacala hrat metallica?! ak narazas na alba load a reload tak su to hard rockove alba... vela pesnicky z nich su sice na picu ale ziadna pop-music to neni ! a st. anger takisto
a mám ťažko v piči, či je to hardrock kokotrock hip hop. je to na kokot. teda nebolo by, keby to spravil desmod gladiator alebo nejaká iná pop kapela. proste to nieje metallica. skôr selloutica
Tiez som bola minuly rok vo Viedni.. vobec som nemala pocit ze by James spieval nejak horsie alebo co, bola to pecka. Tak zas uz nema 20 rokov, vsak? A tesim sa aj do Prahy... Metallica je zarucena kvalita.
zemina: koncerty na ktorých je X tisíc ludí niesu pre mňa. ďalej podporovať ich nebudem v tých kokotinách čo robia... ty by si išla napr. na koncert rihany?
keby som mohol vrátiť čas tak idem na nejaký koncert v ére 82-90. nie teraz...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale inak pocul som ze Jamesov hlas uz nie je to co byvalo... viete bratanec mi vravel ze ked bol na predoslom koncerte v Metallici v Prahe, tak to bolo jednoducho strasne!! ako hudba a tak v pohode ale to ako spieval to nema slov, vraj strasne...hmm co je na tom pravdy??
a mám ťažko v piči, či je to hardrock kokotrock hip hop. je to na kokot. teda nebolo by, keby to spravil desmod gladiator alebo nejaká iná pop kapela. proste to nieje metallica. skôr selloutica
keby som mohol vrátiť čas tak idem na nejaký koncert v ére 82-90. nie teraz...
Sunn o) maju jeden song s podtitulom "I Dream Of Lars Ulrich Being Thrown Through The Bus Window Instead Of My Master Mystikall Cliff Burton)"
Trochu krute, ale... maju pointu