Bol som vcera, idem dnes, urcite parkrat pojdem este.. sice nemam moc v laske tie hufy ludi, ale treba trosku sa nabazit vianocnej atmosfery, dat si cigansku, loksu, varene vinko, beriem to ako daku vianocnu tradiciu, chodim kazdy rok casto ked nemam nic lepsie na plane.
Atmosféra je pekná. Ale papkajúci by mohli byť viac selektovaní od vianočného tovaru a hlavnej časti námestia. Toto sa mi veru dlhé roky na našich trhoch nepáči. A ešte je mi smutno za tými veľkými stromami, ktoré vždy žiarili drobnými hviezdičkami.... Škoda že stačí v našom meste na jar necitlivo orezať čo zavadzia, aby potom na jeseň bol pádny dôvod ich celé vysušené "vyšmariť"!
nuž, zatiaľ sa nechystám, ale človek nikdy nevie...totiž samej sa mi tam nechce a s rodičmi tiež nie, pretože my traja spolu proste nevydržíme, a ja si to nechcem pokaziť hlúpymi hádkami...ale s nejakými kamošmi by som aj šla
Neznasam stanky plne jedla a chlastu a smrad prepaleneho oleja, ale AK uz na akekolvek taketo trhy idem, velmi rada sa popozeram a inspirujem v stankoch umeleckej vyroby.
@wampirekiss cez den, večer by som sa nemal jak dostať domov do tej riti kde žiejm som ti to už vysvetlil dufam ae aj keby som sa stretol tak by som nevedel že si to ty nemam poňatie jak vyzeráš a ty nemáš poňatie jak vyzerám ja
Na moj vkus moc ludi.... ked je to v tt napratane jak v kostole pri vchode na konci omse tak v Blave to musi byt noha na nohe ale i tak to zvazujem ako vhodne miesto pre blic posledny den pred prazdninami
lokše, cigánska, varené vínko, chvíle strávené s kamarátmi..myslím že to stojí za to...bola som napr. v nedeľu a bolo tam samozrejme menej ľudí ako v piatok a sobotu
no my ich mame "bohuzial" po ceste zo skoly na zastavku MHD, takze smola ale musim sa tam zastavit na punc alebo vino...najblizsie zajtra: ) a potom este o dva tyzdne vo stvrtok pri specialnej prilezitosti a dat si konecne "Drz sa plota" a hriatô
uz som tam bol, no strasne vela ludi, ale inac fajn... ale fakt nemusim tam tu tlacenicu... si zoberiem punc, a idem... radcej uz ta cokoladovna... mnaaaam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
na vianočné trhy chodievam zo zásady po nociach, keď sú už stánky zavreté a keď mám chuť na gýčové svetielka.
za druhe bol som tam, pojdem tam aj zas a preco? lebo sa mi chce
Punč v stánku s nafukovacím mikulášom nemá chybu! Takisto cigánska a vlastne všetko čo tam je
Bola som zatiaľ raz, ale od 11.12., keď už nebude taký nátresk v škole, tam budem oveľa častejšie.
A vlastne idem aj zajtra
ale rada by som sa tam niekedy pozrela
@Juro92 hmm, no aj viac keby si chcel vediet,som ročník 1885
hej viem ale nebud si istý že ja neviem
mám školu, ale len 5 hodín v piatok