Viete mi poradiť nejaké milé malé zlaté zvieratko do bytu? Psíka už mám, mačku nechcem, aby mi ničila nábytok... Kamarát mi navrhoval ušatého ježka afrického. No môže toto byť?
jeeej ježka chcem aj ja, ale nebol by naňho čas tak je to zatiaľ len taká budúcnosť ja chovám napr africké slimáky achatiny, su zlaté, zaujímavé, neničia nábytok atd
a potom mám ešte krabov...pre mňa neskutočne zaujímavé zviera
a psíka mám, ale bohužiaľ je u babky, keďže mama ho v byte nechce dovoliť
ježko je fajn ale vraj dosť smrdí a je to nočné zvieratko tak určite bude v noci buchotať. Ja mám doma pytóna královského - nenáročný had, stačí ho raz za 3 týždne nakŕmiť a svietiť žiarovkou aby mal teplo v terárku
@11 sranda... ja mám doma zajaca, čo sa správa niekedy ako pes (a trochu ako mačka)
@givenchy čo tak to malé prasiatko? Narastie to pribline ako jorkšír... VIdela som to, také malé čierne, je to veľmi zlatučké A dá sa to vycvičiť normálne ako pes- zostaň, chôdza pri nohe, na záchod... úchvatné
Slimáka. Skôr, než som začal mať doma rôzne myšky, škrečky a mačky, tak som odchoval niekoľko slimákov. Je ohromný! Prítulný, nebehá to kade-tade, veľa nezje a ani nezaberie miesto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a potom mám ešte krabov...pre mňa neskutočne zaujímavé zviera
a psíka mám, ale bohužiaľ je u babky, keďže mama ho v byte nechce dovoliť
@givenchy čo tak to malé prasiatko? Narastie to pribline ako jorkšír... VIdela som to, také malé čierne, je to veľmi zlatučké A dá sa to vycvičiť normálne ako pes- zostaň, chôdza pri nohe, na záchod... úchvatné