@3 kravina...
pekneho chalana s peknou babou vidim raz za cas. ovela castejsie vidim totalnych opiciakov s krasnymi babenami... je to vdaka ich sebavedomiu. bez okolkov idu za nejakou holcinou a bum. maju ju.
ja by som to len tak neurobil. a za to ziadnu nemam
@2 presne, moj spoluziak vyzera strasne vyzorovo, este mam pocit, ze i jeho inteligencia nepresahuje bod mrazu ale jake ma sebavedomie! kamaratky ho videli na diskoteke a on stale beha za tymi najkrajsimi holkami, dokonca raz povedal ze chodi s mojou spolusediacou, co je jedna z najkrajsich z triedy (potom dostal vynadane od nej a co robil? len sa usmieval). a minule sa ho spoluziacka na pokeci pytala na holky a on jej poslal mail s fotkami ze ake ma vyhliadnute: hotove babiky ani jedna nebola taka, ze by na nej bola nejaka chyba
@11 v tomto mas pravdu.. nejde mi sice iba o zovnajsok, ale chodit s nejakou, s ktorou si sice super rozumiem, ale vobec sa mi nepaci je pekne debilne. je to tak isto debilne ako chodit s nejakou koli tomu ako vyzera a mysliet si pri tom, ze je vymleta... proste musi tam byt nejaka prirodzena pritazlivost, ale aj to, ze ludia si navzajom rozumeju...
ja nechapem tejto ankete ale nevadi
ale ja ho nepotrebujem .D
ja som az moc sebavedoma, ale ne ja som inak hanbliva seda myska a este neviem co...smutne ./
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
takze tazko povedat
pekneho chalana s peknou babou vidim raz za cas. ovela castejsie vidim totalnych opiciakov s krasnymi babenami... je to vdaka ich sebavedomiu. bez okolkov idu za nejakou holcinou a bum. maju ju.
ja by som to len tak neurobil. a za to ziadnu nemam
lebo sa baby boja peknych a spataka zbalia hned a bez roboty :p:p a nikto im ho nepreberie
ale ja ho nepotrebujem .D
ja som az moc sebavedoma, ale ne ja som inak hanbliva seda myska a este neviem co...smutne ./