Kto rád nosí žabky alebo chodí na boso? Seknú vôbec chalanom?
Kamoška ma stále nahovára na žabky (som chalan), skúsil som ich sú pohodlné, ale von sa vnich nejak hanbím. Ake skúsenosti máte vy so žabkami, alebo si trúfne niekto ja na boso von ako moja kamoška?
@Missewo nahodou naboso sa veľmi dobre chodí a nie je tu problem ala doba kamenna ale taky že máš malo miest kde môže človek behať bosí....lebo všade je nejaky bordel
no tak neviem....chalani sú najlepší v čínach ako myslím v lete lebo nejaké ťažké boty nosiť v takom hici je týranie
Naboso chodiť je super Ale samozrejme nepôjdem na zastávku bosá, fuj, po tých pľuvancoch :/ A žabky... Sú mi trochu nepohodlné, hanbím sa v nich chodiť, možno niekam k vode... Takisto u chalanov, myslím...
ja tiez rad chodim boso....keby som mohol tak chodim len boso a zabky nosim...uplna pohoda...zvykol som si da sa v tom chodit....a dievcata so zabkami to je pre mna nehorazne sexi....
ja nosim zaby tiez co je na tom su stale v mode ale viacej sa mi paci ked ich ma pekna baba kocham sa jej peknymi chodidlami ved naco sa v lete potit nechapem tych co v lete nosia botasky
Žabky sú cez leto moja obľúbená obuv. A nevidím dôvod, prečo sa hanbiť. A pritom mám oranžové. ... No a aj sandále si občas obujem DD Neznesiem v lete nosiť uzavretú obuv.
chodiť bosí v tom nevidím žiadny problem ale samozrejme že nie všade lebo všade sa to ani nehodí napriklad do banky alebo na pohovor alebo na nejake dôležité stretnutie tam ani žabky neberiem aj ked je leto určite veci treba dodržiavať ale inač s tým nemam problem ked chcem tak sa zobujem a nech kukaju každy sa ma starať o seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
no tak neviem....chalani sú najlepší v čínach ako myslím v lete lebo nejaké ťažké boty nosiť v takom hici je týranie
@agrobrat mne to tiež kedysi vadilo, ale som si zvykla, a žabky lepšie udržíš na nohe ako obyčajné šľapky
Takéto myšlienky teraz v zime
. . . ale to tie nohy musia aj dako vyzerat, nie ako u vyzuteho trola.
A žabky u mužov, no ako komu, niektorým pristanú ale niektorých ked si v nich predstavím tak padám smiechom pod stôl.