@n0win0u hlavná vec že už mám tam body za maturitu a za znamky, povedali že vysledky budu na druhý den nie ? rád by som už vedel si robil na kultúru alebo na učitelstvo ?
@danys skor ten prog by som skusil ja buduci rok, volaky dream tam dat, predsa len eletricku sa mi na prijmacky nechce vlacit aby ma VOBEC PRIPUSTILI.. prisne je to tam dost
@majys nj ten prog je celkom ok, ale tak ten fx sa zide riadne aj potom, aj na progu. ale povedzme, ze prg. si mozes spravit a potom prejst na djnt. od 3tieho rocnika
Už tam sú výsledky z testov? Nie sú to len body zo strednej školy? Mala som kombináciu ruština anglina a bolo nas tam asi 20 s touto kombinaciou. Beru predpokladam 10-15.
ja tam mám iba body za maturitu nič iné, a dákych 31 bodov z niečoho je tam napísane že angličtina a literatura... ale ja som robili prijimačky na angličtinu a kulturu
@dalibor9210 ale prijímačky boli rovnaké, či si robil na kultúru,alebo na učiteľstvo,nie? pondelok o 9 (resp. prezentacia od 8) v hlavnej budove ukf.. lebo ja som si myslela že tie body pri angličtine su body za test...
ale tých 31 to nebude, kedže za test bolo maximum (opäť ako som vydedukovala ) 25.. neviem potom, som z toho všetkého zmätená, ako keby tam nemohli rovno napísať, či sme prijatí alebo nie ...
@overexcitedgirl.. do 24 hodin? to si nepamatam ze by nam hovorili a prijimacky na filozofickej na anglictinu v kombinacii s jazykom alebo prirodnymi vedami bola v pondelok v TH00027, ale anglina a kultura na ktorú sa robili v pondelok prijimacky bola inde a mali tam aj otazky z reálií.. takže to nie je to isté, to bol jednojazyčný odbor na pedagogickej. Mám tam dokopy 74 bodov a viem akurát tolko, ze z 283 ludi bolo 20 rus/anj takze ma asi aj tak budu musiet zobrat ak chcu naplnit kvoty
@theburningred no ja som bola na tých, kde bol len test, v tej miestnosti čo si napísala, a tam to hovorili no ja neviem kolko dalších ludí má tú istú kombináciu ako ja, kde si to zistila že akurát 20 malo anj/ruj??
@overexcitedgirl no ja som nic take nepocula, bud som si sedela na usiach alebo som sedela daleko teda ak to povedali. No ved jednoducho, zo zoznamu kombinácií jazykov na dverach som spocitala ludi s kombinaciou anj/rus A co hovoris na ten test?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@dalibor9210 to je dost masakralny odbor, ale to nie je na UKFke to je zahranicna vysoka skola progu a djentu
a ved @simka ma fx, jedno presne! a aj axe si kupi urcite
@majys jaj taaak, som nevedev axe jej aj my kupime, ak sa ty dostanes tento rok, by sa mi uz zisiel spolubyvajuci, nech mozme djamtovat
@simka bude stacit aj to jedno!
ale tých 31 to nebude, kedže za test bolo maximum (opäť ako som vydedukovala ) 25.. neviem potom, som z toho všetkého zmätená, ako keby tam nemohli rovno napísať, či sme prijatí alebo nie ...
všetkých vás tagujem, máte na nete už výsledky??? hned sa prihláste a dajte vedieť!