Meč je klasika Páči sa mi, kombinácia meč a štít. Ale uprednostňujem také tie masívnejšie meče - dlhý a široký meč, s ktorými bojovali rytieri v stredoveku. Také tie samurajské špáratká, kordy a šable moc nemusím.
@bunniska nie, nie a nie!!! určite to bola hrdinská súčasť protisociaslistickej diverzie, on to dnes len takto skromne bagatelizuje. Dúfam, že si naň hrdá!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Tým, ktorí ich radi majú, by som rád daroval túto:
a hura na budapest
Mám rád humor, rád sa zasmejem, ale to s tou Budapešťou už ani trochu nie je vtipné, skôr trápne.
neberiem ti tvoj nazor... ja nemam proti madarom nic... a preto mi pridu niektore vyjadrenia zo slovenskej ci madarskej strany dost smiesne...
Alebo jed, keď už (prípadne pilník, tĺčik na mäso, nožnice, sekera a podobné bežné vybavenie domácnosti)
A už viem:
VALČEK NA CESTO!!!
@bunniska Vidím, že tvoj otec bojoval proti komunizmu konkrétnymi činmi! Gratulujem. I keď dcéra väzňa - neviem, či sa s tým označením vydáš.
no uz som kludny .. je to .408 cheyTac
BFG
. . .
ale inak sa mi páčia meče a luky