ja som robila prijímačky minulý rok na FaF UK, prešla som si tie ich testové knihy asi dvakrát, a bola som v prvej desiatke Veľa šťastia na prijímačkách, je to parádna škola
ahoj, ja sa chystam na prijimacky, aj tam aj tam, ale mam to len ako v poradi 2. skolu, mam prioritne skoly medicinu a neviem, ja sa bojim tej fyziky v brne, ako si na tom ty?
@3li ahoj, ja som si mediciny nedavala, ako prvu v poradi mam FaF v BA a ako druhu FaF v brne, ale druhe je len preto, lebo sa tiez bojim tej fyziky...:/ neviem vobec co v mam ocakavat v tom BRne, lebo niektori hovoria ze su tam lahsie prijimacky ako v BA, niektori zase ze tazsie, tak neviem....a kedy mas presne terminy?
@najmensia vies co, ja som mala farmaciu ako druhoradu, vobec som sa na to neucila a mala som 61/100 viesm, ze to nie je nejako extremne vela, ale tie otazky sa mi zdali lahsie ako na medine asi som si potiahla dobry test.
@3li no v brne to velmi nestacilo, minimum bol 76 takze jeden bod mi chyba, uvidim, mozno dam odvolanie ale do BA by som mala byt teoreticky prijata a ty si ako dopadla?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov