jasne ešte som si nepodala... ale pôjde to smer technika, takže ešte nejaký ten čas mám... zrejme stavebná v BA a niečo v ZA a keď sa bude blížiť zápis tak sa rozhodnem kam...
známosti+peniaze potrebuješ, väčšiu šancu sa tam majú dostať ľudia čo majú policajnú školu v pezinku...
btw ale kamoška kamošky sa tam dostala aj bez známostí a bez peňazí...ale musíš mať aj dobrú fyzickú kondíciu...
policajna akademia? hm .neviem ,nedoporucujem. poznam mrte policajtov a viem ako si odjakziva robia srandu z tych ,co vychodili policajnu akademiu alebo policajne pravo .teraz niesom isty, ci sa to nestuduje priamo tam.ale ,ze vraj uroven tam bola hrozna.ako je to posledne roky neviem.ale kedysi - no des ,ked som to pocuval .50chyb z diktatu a este presiel na 4 .lol to uz je aj na mna moc (i ked na strednej som pisal diktaty na 1,2 ale no net a ICQ ma dobre zlumpacilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a skús a uvidíš, buď sa dostaneš alebo nie.
btw ale kamoška kamošky sa tam dostala aj bez známostí a bez peňazí...ale musíš mať aj dobrú fyzickú kondíciu...
hmm policajná dooosť, držím palce
Ešte mierim na FF odbor Filozofia na UPJŠ v KE a poistka na Aplikovanú etiku rovnomennej fakulty a školy Držte palce A držím palce na tú policajnú
brno-nemina + baltistika
uk blava prekladatelstvo-anglina+svedstina
ukf nitra prekladatelstvo- anglina + nemina
umb banska b. prekladatelstvo- anglina + nemina