ako že radičovu budu voliť len ženi ??? nechápem ako že chlapi račej budu voliť prijemne vystupujucu sociologičku ako strého pana ktorý je skaždým za dobre ked sa mu to hodý
No tak ked vyhra Gašparko tak sme slusne povedane cela republika v ....pi....a ked vyhraju zeny tak sme este vo vacsej ....pi.... takze sa neviem rozhodnut..ale volit este nemozem takze to mam v ....pi....
hm... no berte to takto... prezident musi mat mnozstvo penazi, a dozivotne obrovsky dochodok.. gasparovic to uz vsetko ma tak naco to my, danovy poplatnici, budeme davat aj dalsej osobe... cize.. ked ostane gaspar nebudeme platit dalsiemu dalsi prezidentsky dochodk lebo uz jeden tak ci tak platime.. a k tomu aj kopu inych veci...
vyhra bud gasparovic alebo radicova. sprosti ludia budu volit fickovho gaspravocia a mudri ludia pojdu volit radicovu (mensie zlo by som to nazval) lebo ta ma najvacsie sance do druheho kola.
na 80% si myslim ze gasparovic. kedze ludi, ktori maju aspon troska reformne zmyslanie prehlusia dochodcovia, ktorym fico dal par eur na vianoce a viac ich nezaujima.
Slováci sú neuveriteľne sprostý národ, to aby bolo jasné. Už len zvoliť Fica za premiéra to potvrdilo. Gašparovič mi nikdy neprišiel ako sympoš, v minulých voľbách by som radšej zobral Eduarda Kukana, ale ak zase vyhrá Gašparovič, zase sa potvrdí to čo som spomenul v úvode
@happy123 a ty vies dopredu kto vyhra??? tak sa nevili ze ta dam asi toho lebo ho volia vsetci a ma sancu... tak keby kazdy rozmyslal tak zbohom demokracia... vol toho kto ti je sympaticky najviac ... bez ohladu na to ci vyhra alebo nie... Ja volim Gasparovica pretoze ma svojim programom aj najviac oslovil...
@dhampir .... volila by som keby som mohla ... ale tak ked si to tak vezmes Gasparovic a Radicova su dvaja najhorsi kandidati na post prezidenta ... aspon podla mna ..
keby som volit mohla asi by som volila Melnika ... lebo on ma toho najviac v hlave ... Ja proti Gasparovicovy nist nemam .. ale tak ked porovnam Melnika a Gasparovica tak podla mna by mal jasne vytazstvo Melnik
A neviem kedy Martinakova dobre povedala ze narod je uplne ovplyvneny poslancami ... a mala uplne pravdu ..
Nemyslim si ze je zas tak uplne jasne kto vyhra. Uvidime ku komu sa preleju hlasy Mikloska, Melnika a Martinakovej.
Koho budu v druhom kole volit Melnikovci? Gasparovica? Zradcu Meciara, HZDS? To urcite nie, ak pojdu volit tak vacsina z nich da hlas Radicovej.
Koho budu v druhom kole volit Mikloskovci? Gasparovica? Byvalu Meciarovu dvojku, proti ktoremu Miklosko cely zivot bojoval? Uznavaca Meciarovych amnestii? To teda nie.
To koho budu volit Martinakovci je dost otazne. Tam to vidim tak pol na pol.
A je dolezite si uvedomit, ze Gasparovic nie je Fico. Napriek tomu ze Gaspar kandiduje s Ficovou podporou, v tom hufe Ficovolicov su aj taki ktori neznasaju Meciara a Gasparovica, takze aj odtial moze Radicova ziskat hlasy. Druhe kolo teda bude dost vyrovnane podla mna ziadna extremna prevaha ani jedneho ani druheho kandidata.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
BTW :
po druhe: keby som mohla volit tak aj tak by som si vybrala niekoho z nich.. a preco??
pretoze len oni maju najväcsiu sancu vyhrat .. a keby som volila niekoho kto sancu nema .. bolo by to uplne zbytocne ...
A preto by som si vybrala niekoho z tych dvoch
ale keby som sa mala rozhodnut len tak bez tych vsetkych vplivov vybrala by som si bud Bollovu alebo Martinakovu ale toho Melnika
keby som volit mohla asi by som volila Melnika ... lebo on ma toho najviac v hlave ... Ja proti Gasparovicovy nist nemam .. ale tak ked porovnam Melnika a Gasparovica tak podla mna by mal jasne vytazstvo Melnik
A neviem kedy Martinakova dobre povedala ze narod je uplne ovplyvneny poslancami ... a mala uplne pravdu ..
Ale treba myslieť pozitívne
ale myslim ze je to jasne...vyhra to
Koho budu v druhom kole volit Melnikovci? Gasparovica? Zradcu Meciara, HZDS? To urcite nie, ak pojdu volit tak vacsina z nich da hlas Radicovej.
Koho budu v druhom kole volit Mikloskovci? Gasparovica? Byvalu Meciarovu dvojku, proti ktoremu Miklosko cely zivot bojoval? Uznavaca Meciarovych amnestii? To teda nie.
To koho budu volit Martinakovci je dost otazne. Tam to vidim tak pol na pol.
A je dolezite si uvedomit, ze Gasparovic nie je Fico. Napriek tomu ze Gaspar kandiduje s Ficovou podporou, v tom hufe Ficovolicov su aj taki ktori neznasaju Meciara a Gasparovica, takze aj odtial moze Radicova ziskat hlasy. Druhe kolo teda bude dost vyrovnane podla mna ziadna extremna prevaha ani jedneho ani druheho kandidata.
Co si si vychovala, to mas doma v izbe