No teeda newedela som že tento člaaaanok spoji dvoch ludi(nehnevajte sa na mna ak ste sa urazili) inač dakujem za vaše naaazory aj ked niektore nie su velmi nooo jak to povidat.........take jak by mneli byt ale aj tak diQy za vaš čas a že ste sa zastali svojho nazoru pa
ani mne sa nepáčia možnosti.. a polovica hercov ani neviem kto sú. A najviac sa mi páči Johny, neviem či je práve najsexi ale Charlieho továreň na čokoládu je úžasný film, tak preto.
@1 to je jasne kedze si sprepacenim jeble decko ovplyvnene twilightom..a kebyze v twilighte nehra on ale niekto iny powedala by si na pattisona ze je priemerny alebo skaredy ver tomu
Ja som pozrela na tie moznosti a hodnotim: Vidno, ze autorka ma 11 rokov... a totalne hrozny vkus... Ked si uz mam vybrat, tak Depp.. Ale inak su tie moznosti fakt odveci...
Ked sa Vám táto anketa nezdá moc dobrá tak ju prosiiim aspon nekomentujte dakujem za pochopenie(stale sa k Vám snažím byť milá)............PS akujem za názory norm. ludiii......dik za Váš čas
vsetci ludia, ktori tu boli vypisani su ako s nejakeho brava girl navodu o idealnom chlapovi, len sa tu smejem, robert pattinson, zac efron, iglesias ? coze ? jediny clovek z tychto, ktory je skutocne podla mna osobnost, ako taka je johny depp, kazdy clovek, co pozera filmy a vie o jeho zaciatkoch, si to vie dat dokopy, ostatok nestoji za vacsiu zmienku snad okrem pitta, co je v niektorych rolach dobry herec.
Teraz odpovedám tým ktorí vravia že kde su napr. Antonio Banderas alebo Jason Statham ja by som ich sem kludne dala ale mohla som dat iba 10 možnostiiiii takže nehnevajte sa.....a za to že nekomu sa lubi taky a inemu taky chalan ja neviem kdo sa lubi vaaam takže to som chcela dakujem za pohopenie
Uglylaw:oooooooooooooooo boze :Kde je Jason Statham! Som na pááá le ná!
uz aj nejaké sprostéééééé 10rocne decko mudruje
pokial ide o mna hlasovala by som aj za johny deppa no co uz staaaaarne tak je to robo patinson
VIES CO Uglylaw ,Jason Statham tam byt nemusí je to podla mna potetovaný idiot tak vidis kazdy moze mat na neho iny nazor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak pááááááál s ním vis kde
Karin12122:z tychto ? jedine johnny deep .. jakych dementov skaredych si tam dala ...z tychto ? jedine johnny deep .. jakych dementov skaredych si tam dala ... hanba ti !
VIES CO KARIN hanba ti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KAZDEMU SA PACI NIEKTO INYYYYYYYYYYYYY:c
@Sisqa116 no ved dobre...to je len moj nazor... ale keby som ja isla zalozit taku anketu, boli by tam moznosti ako napr. Marco Hietala, Tuomas Holopainen a pod... taky mam ja vkus..
@Ivka988 :podla mna ty maavas take zlateeeee ankety ako napr.Anketa: Kto si myslíte že z týchto osobností je najsexi ?a dalsie na to ze mas 11 rokov podla mna by si to mala vyhrat ty SEXICA
jhonny depp je najlepsi herec za poslednych...dlho. robert patizon je na grc najhorsi stvor jakeho som kedy videla...dakedy spisem body ze preco je taky spat, jeden bod z toho je ze je chlpaty jak mamut
Sisqa116 Jee dakujeem........heh.......ty a ešte par ludi su tu asi jedini normalni ktorí pochopili tuto anketu šeci co vravia že je im z tychto možnosti nagrc a pod. ale ja som len chcela aby sa zastali vlastneho nazoru kto je z TYYCHTO možnosti najsexi a nee že mi tu budu vypisovat koho sem sem mnela dat takže dik tym keri to pochopili Pa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
220 komentov
P.S. ozvi sa zajdeme do kina
Dobre tak ti to vygooglim a pojdeme
Inak skapem z toho komentu ze nas tato anketa "spojila"
Pre teba sa aj na Emaka premenim
ááá :o
teda okrem mna pravdaze
uz aj nejaké sprostéééééé 10rocne decko mudruje
pokial ide o mna hlasovala by som aj za johny deppa no co uz staaaaarne tak je to robo patinson
VIES CO Uglylaw ,Jason Statham tam byt nemusí je to podla mna potetovaný idiot tak vidis kazdy moze mat na neho iny nazor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak pááááááál s ním vis kde
VIES CO KARIN hanba ti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KAZDEMU SA PACI NIEKTO INYYYYYYYYYYYYY:c
mne sa na tych moznostiach nezda nic hrozneeeeeee kazdy ma iny vkus a to neznamena ze ked ho ma iny tak je hroznyyyyyyyyyyy
asi su tu fakt len nejakeeeeeeeeeee namyslene pipkyyy a hlavne ziarliveeeeeeeeeeeeee...xixi