sama?! infekcie, zapali a dalsie rizika. ako je to tvoje telo tak si premna zamna prevrtaj dieru vrtackou do lebky ale rozhodne to neodporucam, pokial nemas masochisticke sklony : aj tak..povazujem akekovlek pirecingove domace experimenti za nezodpovedne. ale tak...to su ludia co ich clovek stretava v piatok alebo v sobotu jak lezia na lavickach , opiti a sfetovany a len vsetko nicia a rozbijaju a velkimy majstrami sveta sa robia.
haaa no robila som si sama do pery ako dalo sa, prežila som aj do nosa taktiež sa dalo, jediný, ktorý som si nechala spraviť v štúdiu bol jazyk A teraz už nemám žiadny...
@nikeboy Dosť ma zarazilo ako si mohol od domáceho exeprimentovania s pearcingmi mohol prejsť na tému "sfetovaní vandali" veď to s tým nemá absolútne nič spoločné a ešte- rob niečo s tou gramatikou plz
@wranna aj ja som si sama robila do pery..zicherkou dezinfikovanou v milenke uprostred lesa na opekačke a tiež to bolo vpohode ale do brucha som si dala robiť v štúdiu...
@nikeboy Ako ani ja nechápem ... Čo majú spoločné sfetovaní vandali s piercingmi ? Asi sa sažíš posobiť rozumne, ale nevyšlo ti to. Ja som si robila sama , ale viac si netrúfnem. Idem na implantát na hrudník a monroe.
pierc v brade mi robila kamaratka, ktora s tym ma uz nejake tie skusenosti, a nemam s tym ziadne problemy. septum som si prepichla sama, a taktiez v pohode. mam ho dva dni, a zatial to vyzera uplne super, a ani ma to velmi nebolelo. raz som si davala robit pierc v studiu, a to do jazyka, a ten som si po 4 dnoch musela vybrat, pretoze to bolo zle. nechcem tym povedat, ze je lepsie prepichnut si to sama alebo kamaratkou, u mna to bola len sprosta nahoda. ale ja som v tom problem nevidela, kedze som mala kvalitne ihly, pomocky, atd. som spokojna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nerob tooo
radsej chod do studia nech to budes mat poriadne urobene
radšej by som išiel do štúdia
ja sa chystám na niečo také
@wranna aj ja som si sama robila do pery..zicherkou dezinfikovanou v milenke uprostred lesa na opekačke a tiež to bolo vpohode ale do brucha som si dala robiť v štúdiu...
co je to gramatika?!
@flamerage Napríklad profík v štúdiu.