Ach bolo fajn keď ešte chodil lovinfun a kefun a hlavne keď som každé tri sekundy nemusela počúvať tie jebnuté hlášky "ja (40 sekundová prestávka) som funrádio" :-! :-!
A keď som to mohla zapnúť bez toho aby som si behom hodiny vypočula 30 krát Desmod ...
Ja FunRadio pocuvam od jeho uplneho zaciatku, ked vysielali este vyiselali po francuzky a len cez den prepli do slovenskeho studia a K-Fun bola super relacia, to nikto neprekona
mne chýba celé FUNradio také ako bolo...teraz je to len komerčný shit ktorý si zvyšuje ego hláškou JA SOM FUNRÁDIO, pričom tupí a prostoduchí slováci mu na to skáču a s radosťou sa strápnia aj v éteri...
Hod si to, K-FUn, Lovin FUn, CIne-fun,Free time (viac sa mi hodil poobede ako teraz ranna show) atd atd.. ked to postupne začali rusit a hravali len pesnickyy tak som tam napisal mail jednej moderatorke, a odpisala len ze vedenie im kaze viacej hraťb ako hovoriť ( teraz uz nepocuvam ziadne radio, to si radsej mp3ku pustim.
No jo stare Fun radio bolo super. Ale este v 90 rokoch potm uz sa komercionalizovalo a teraz je to totalny smejd. To s tym Ja som fun radio alebo Sajfa s Adelou mi uz lezu krkom...
ja si pamatam na stare funko ale na te ralacie uz nie...ale bolo mi az zle ze po tej zmene zrusili vsetky poobedne relacie a ostali len pesniky to je teda za radio ked hraju len songy to si mozem rovno mp3 pustit..potom asi pocohpili ze je to zly postup tak aspon nieco dali do poobednajsieho vysielania... a rad by som privital zas stare funko
Ach, staré dbré funko...Free time s Adelou a Sajfom mi vždy vedel zlepšiť náladu. A s Kokorikom som sa zobúdzala. Jo, Hoď si tooo...A cítila som sa previnilo, keď som občas počúvala Kefun A Cinefun som mala tiež rada...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A keď som to mohla zapnúť bez toho aby som si behom hodiny vypočula 30 krát Desmod ...
A pamätám si na tie vianočné špeciály...