@jejnuch hh no popravde vystrašené mladé dievčatá utešujem rád ale v tomto prípade o tejto škole čo-to viem . Minulý rok ma tam prijali síce som potom išiel inam ale tak to je už iná vec , potom mám svoje zdroje od kamošov čo tam študujú a takisto si treba uvedomiť jednu vec , na túto školu si dávajú prihlášky takí , ktorí chcú prioritne ísť na managment alebo na EUBA a potom keď sa tam dostanú tak sem nejdú , takže ak sa tam nedostaneš na prvýkrát tak cez odvolanie určite
A ako to vlastne funguje, veď to sa aj tak zistí až na zápise, koľko ľudí chce a koľko nechce tam ísť skutočne študovať, nie? Či sa mýlim, tomuto som nikdy príliš nerozumela Napríklad minulý rok sa prišlo zapísať podľa tabuliek 30 ľudí zo sto a niektorých určite aj nevzali.
aj ja som si tam dávala a presne ako bolo povedané prioritná euba toto ako "poistka" ..ale môj osobný názor je že sa tam v pohode dostaneš ak si nemala uplne málo
@jejnuch B1 keby B2 tak to by som bola aký pán podľa toho čo viem ako mali kamošky z gympla ty si mala ako? ..neviem neviem, ale tak snáď v blízkej dobe už hej
Veď práve, keby B2, tak to si s 85% zahojená Presne tak, ja mám B2 a mám asi 68% iba z angliny a 92% zo sloviny. Proste 79,85 bodu mi to vychádza, takže neviem, nevidím to ružovo No písali, že 14.-15. dajú, tak som zvedavá A ty by si tam išla, keby ťa vzali, či to máš ako poistku?
@jejnuch však ale slovinu máš dobrú tak čo sa ti to vykompenzovalo...ja si myslím, že v pohode sa tam dostaneš...ja to mám ako poistku chcem ísť radšej na eubu, tak sa hádam zadarilo
@jejnuch hej hej v pondelok som mala..čo ja viem, nejako extrémne nie, ale ani ľahké neboli..ale zas ja som sa vôbec neučila, takže kto sa učil, pre neho boli určite ľahšie tak rada by som, aby sme boli, ale dúfam, že euba otvorí svoje náručie však prinajhoršom, blava zas nie je také veľké mesto
@jejnuch neviem ešte ..hádam niekedy nab. týždeň..ale tak či tak ak nebudeme spolužiačky my tak moje spolužiačky asi budú tvoje spolužiačky dúfam že chápeš čo som chcela povedať
@enca Tak určite chápem Tak paráda, ale...nerozmýšľala si nad tým, že by si aj tak išla na FSEV? Neviem či to nebude lepší odbor, teda neviem o ňom veľa, ale podľa tých pár ohlasov, čo som čítala tu na nete vraj má celkom dobrú úroveň. Akože je to tvoja vec, len sa tak pýtam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov