čauté...viem x-krát to tu už bolo ale nechcelo sa mi dôjsť nad stranu 30 (vo fórach) mohohol by mi napísať niekto kto študuje STUBA FCHPT odbor biotechnológia a potravinárska technológia...za TS budem vďačná...
super Haha potrebovala by som vedieť presne aká fyzika sa tam učí (normálne názvy učiva-potrebujem to na doučko keďže na strednej fyziku nemám) ako je to tam s jazykmi(náročnosť delenie rozsah učiva) či tam platí papier od lekára na telesnú (4 roky som oslobodená) aká je celková náročnosť a tak ešte keď mi niečo napadne dopíšem Haha
noo fyzika je az v 2.semestri...sylaby si vies pozriet tu- » is.stuba.sk/auth/katalog/sy... . z jazykov si mozes vybrat nemcinu alebo anglictinu a z nej musis mat do bakalara skusku...nemam s jazykmi problem..takze pre mna je to uplne jednoduche...zalezi od toho ako si na tom..ale vsetko sa da naucit
co sa tyka telesnej...prvy rok je plavanie....a ak si oslobodena...tak si (ak dobre viem) musis vybrat nieco z ponuky co cvicit mozes ...internaty ma chemicka len Mladost a Mladu gardu..pokial viem ine neprideluju chemikom
no iste necakaj,ze to bude lahke
hej pri angline je to jedno...ale cim skor tym lepsie...budes mat od toho pokoj potom no mozem ti tie sylaby poslat do TS nooo...ja som matiku skoro nemala...takze pre mna je to trosku narocnejsie...ale da sa aj to
BIOPOT je neuveritelne náročná škola...ale keby ťa to fakt bavilo, tak pretrpíš aj tú ťažku fyziku, fyzikálu, matiku, analytiku a aj chémiu samú o sebe...jazyky...to je výsmech...to je absolutne nič..toho sa báť nemusíš..telesná sa dá vybaviť, telocvikári sú v pohode...len do toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale minimálne je to tam jeden z najlepších bakalárskych odborov.
co sa tyka telesnej...prvy rok je plavanie....a ak si oslobodena...tak si (ak dobre viem) musis vybrat nieco z ponuky co cvicit mozes ...internaty ma chemicka len Mladost a Mladu gardu..pokial viem ine neprideluju chemikom
no iste necakaj,ze to bude lahke