@lucy no ved ale su... ale, ze emoidne povies, to je ake zle vyzeral a spieval ako emo ? hlavne ked v inych songoch spievam o tom, ze ti tak rozjebe tvar, ze ta mama nespozna ( doslova ) a si si nevsimla napis, co mali v tom stanku, ze every$ kills one emo kid asi nebudu moc emaci
@n0w neslovíčkamrim! ty len dobre nečítaš, čo píšem!
a nesadlo, ale chcela som najprv povedať, že "má 50kg", ale potom som si uvedomila, že asi to bude kapánek vyššie odo mňa, tak som to naformulovala hentak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
toto je velmi podobne ako three days grace
podľa mňa niečo omnoho krajšie než tie grcky (suicide ...) ale každému sa páči niečo iné
ja inak fičím monentálne na Papa Roach
ehm, keď už tak LMFAO
a @3
ale kerky ma inak epicke
lebo všetko, čo je potetované, nemá to poriadne vlasy a snaží tváriť drsne proste vyzerá emoidne (zvlášť, keď to má BMI pomaly nižšie, než ja
@lucy boze ty si detailista slovickar, seru na tebe ! ale pozeram, ze tebe to BMI dneska sadlo na mozog ! smiley:D
a nesadlo, ale chcela som najprv povedať, že "má 50kg", ale potom som si uvedomila, že asi to bude kapánek vyššie odo mňa, tak som to naformulovala hentak
tieto ma ako prvé napadli ťažko vyberať
- a TDG je moja naj skupina.... nedám na nich dopustiť
ok
SOM NATESENA AS AS