@mielikki ja mám kratšie, okrem toho mi už asi rok nerastú, a nejak neverím tým podlým zákerákom, čo mi tvrdia, že keď si ich dám podstrihnúť, tak rásť začnú..
keď už, tak jedz zinok, ten isto pomáha (už osvedčené)
a vraj ešte pomáha výluh z bazalky (a potom ešte iné bylinky, ktoré si nepamätám) a káva (ani jedno nepiť, ale použiť ako zábal alebo čosi také na vlasy... vlastne môžeš aj piť, ale asi to účinok mať nebude) - toto ešte nemám overené
ja si ich neviem zmerať... keď som merala od vrchu hlavy po najdlhší konček, tak asi 50 cm, ak som zmerala čisto iba prameň vlasov, tak asi do 30 cm - a to mám strih do postupna, takže niektoré sú ešte kratšie, ofina má zhruba 10 cm
@lawey to si musis jeden vytrhnut a zobrat colstok a potom ho natiahnut...aj ja mam brcky tak som natiahol nech je rovny ....lenze som dva vlasy stratil kym sa mi podarilo odmerat tak si daj pozor nech nezostanes plesata
neprakticke. veru. včera som si vyťahoval bodliaky z vlasov a prakticke mi to neprišlo, ale zas v noci ked je zima tak neni až taka, vlete nedostaneš upal, nespališ si ramena... a hlavne, je to vec slobody.čo budem vypravať.. » www.ved.sk/RC.vlasy.htm...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
no jednoducho krátke
@mielikki ja mám kratšie, okrem toho mi už asi rok nerastú, a nejak neverím tým podlým zákerákom, čo mi tvrdia, že keď si ich dám podstrihnúť, tak rásť začnú..
keď už, tak jedz zinok, ten isto pomáha (už osvedčené)
a vraj ešte pomáha výluh z bazalky (a potom ešte iné bylinky, ktoré si nepamätám) a káva (ani jedno nepiť, ale použiť ako zábal alebo čosi také na vlasy... vlastne môžeš aj piť, ale asi to účinok mať nebude) - toto ešte nemám overené
tuším nejak okolo 45 cm
ty kokso, ale to vážne je živé ?
ale keď vlas natiahnem tak 50cm
21 cm vzadu
Ale chcel by som mať aspoň 35 cm.
to by byl hřích!
@krutafunebracka plyšák
@lawey to si musis jeden vytrhnut a zobrat colstok a potom ho natiahnut...aj ja mam brcky tak som natiahol nech je rovny ....lenze som dva vlasy stratil kym sa mi podarilo odmerat tak si daj pozor nech nezostanes plesata
Už len moje ma štvú (90 cm, po prdel) asi ich možno tak v máji ostrihám.