waaa ludia som moooc stastna ze nie iba ja pocuvam oldies kedze som aj tuto temu zacala tak by som mala napisat aj co ja pocuvam ze? takze:bob dylan,bob marley,brayn adams,beatles,ccr,Sandgarfunkel,roxette.....to je len malo z toho co kazdy den pocuvam
nevyznam sa vo vsetkych tych nazvoch hudobnych zanrov, a kebyze nenapises bryana admasa, ta neviem, ze je oldies ci co, tak ja ho pocuvam od detstva, patri do mojej najdolezitejsej kategorie, pretoze sa ho nevzdam nikdy, spolu s michaelom cretu maju najbozskejsie hlasy na tejto Zemi, o com som nepochybovala ani v jedenastich ani v dnesnych rokoch, proste forever!!!!
z beatles mam rada johna lennona a queen sa rata do vasich oldies???
zboznujem oldies staru metallicu, bon jovi(ale toho zboznujem aj v tejto,,modernej´´ forme dalej roxette, zz top, michael jackson, meatloaf, tina turner, sandra, rot stuart, richard marx a mnoho dlasiiich a este michal david stare veci su proste the best asi hlavne preto lebo vacsina novych je len kopiou txych starych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
z beatles mam rada johna lennona a queen sa rata do vasich oldies???
oldies pocuwam asi z kazdeho zanru hudby,ci uz je to rock,reggae, alebo aj disk proste wsetqy stare cd co ma tatqo wo swojej policke
strašne slnečný song