ak si chcel povedať "ja nie" (ja + negácia), tak to je bez čiarky. s čiarkou to defaultne vyzerá ako arogantné "ja, nie?" (ja + pohŕdavé častico-citoslovco) v ktorom si zabudol napísať otáznik
@antifunebracka
aj ja si niekedy zaplatím
V Hurke bude verejný dom so saunou a tak,potrebujem spoznať majiteľa poznám aj mnoho policajtov....aj trošku vidím do tej hurbanovskej korupcie a biznisov
@wistingher a potom sú ľudia čo ovládajú gramatiku a štylistiku aspoň na základnej úrovni a tí majú obvykle spôsob zabezpečiť aby ľudia videli a pochopili to, čo oni chceli vyjadriť
@midnight
Nezdá sa mi že to niekto nepochopil. Iba ty tu hráš formu a v podstate si ukázal že si nechápavý alebo ako by napísala polovica , ale čo polovica... 90% mladých a aj mnoho dospelých ľudí. Si blbý, alebo také to slovíčko na "j" a "k"
@wistingher
"Iba ty tu hráš formu a v podstate si ukázal že si nechápavý"
nie, ja sa hrám na to že poďme používať jazyk tak ako bol nadizajnovaný a to že ty si kokot je tvoj problém.
"Si blbý, alebo také to slovíčko na "j" a "k" "
hej, kokoti ako ty mi zvykli často hovoriť kedysi, dlho mi trvalo kým som si uvedomil že je to problém ich kokotnosti a nie mojej nadpriemernej inteligencie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Frajerk a
Každý počuje to čo chce počuť, každý vidí to čo chce vidieť, každý vníma to čo chce vnímať, každý prečíta to čo chce prečítať.
aj ja si niekedy zaplatím
V Hurke bude verejný dom so saunou a tak,potrebujem spoznať majiteľa poznám aj mnoho policajtov....aj trošku vidím do tej hurbanovskej korupcie a biznisov
Nezdá sa mi že to niekto nepochopil. Iba ty tu hráš formu a v podstate si ukázal že si nechápavý alebo ako by napísala polovica , ale čo polovica... 90% mladých a aj mnoho dospelých ľudí. Si blbý, alebo také to slovíčko na "j" a "k"
"Iba ty tu hráš formu a v podstate si ukázal že si nechápavý"
nie, ja sa hrám na to že poďme používať jazyk tak ako bol nadizajnovaný a to že ty si kokot je tvoj problém.
"Si blbý, alebo také to slovíčko na "j" a "k" "
hej, kokoti ako ty mi zvykli často hovoriť kedysi, dlho mi trvalo kým som si uvedomil že je to problém ich kokotnosti a nie mojej nadpriemernej inteligencie.