cigani ktori si pustaju hudbu,nastastie spojmi ktorym chodim ja bezne,cigani nikdy nechodia,ale ked idem ku kamosom tak tam ich je plno, a urevane decko este ako tak prezijem,ked ho matka vies skludnit
ciganka s urevanym mladsim deckom a so starsim deckom ktore si nahlasn pusta hudbu a stara pani s mackou na nu zazera a autobusar sa nevie sustredit a nezastavi na mojej zastavke :/
neznasam ked nejake decko zacne revat v autobuse bo potom sa neda ani pospat kus... raz som tak isiel a decko este do toho aj tykovalo do sacka... fuuuj zaludok sa mi obracal....som myslel ze sa stykujem aj ja...
Cigáni, robotníci, každí kto páchne, starí ľudia, deti od 14-16 rokov ktoré si púšťajú svoje stupídne pesničky z mobilov a vrieskajú na celý autobus ako sa idú najebať, tlsté staré ženy ktorým riť preteká za sedadlo presne tam kde mám ja nohy, 40 a viac ročných mužov ktorý si myslia že keď vyplazujú jazyk tak je to sexy, ľudia s hnusným tuberáckym neprestávajúcim kašlom... a to je asi všetko z môjho zoznamu
uchilaci ktory zizaju a neviem co mam potom robit,je to na nevydrzanie..
ale asi najviac trapne teensky ktore sa smeju na plnu hubu a vypravaju si akurat v buse ze kto koho pretiahol na tej party a jak sa ozrali..,a ine stupidity
fuuu dneska sme isli so sestrou v buse a tolko ciganov tam bolo ... a na nas taky jeden stary cigan cumel x-!... az zle mi prislo ked som videla ze daco vyteka z igelitky na podlahu co drzal jeden cigan ...
rozmaznané decká,ktorým by som často najradšej vylepila,aby už držali hubu a potom decká okolo 10-15 rokov,ktoré majú pocit,že požrali všetkú múdrosť sveta,nahlas sa rozkrikujú,nadávajú a schválne sa hlasno a afektovane smejú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale asi najviac trapne teensky ktore sa smeju na plnu hubu a vypravaju si akurat v buse ze kto koho pretiahol na tej party a jak sa ozrali..,a ine stupidity
rozmaznané decká,ktorým by som často najradšej vylepila,aby už držali hubu a potom decká okolo 10-15 rokov,ktoré majú pocit,že požrali všetkú múdrosť sveta,nahlas sa rozkrikujú,nadávajú a schválne sa hlasno a afektovane smejú...
ale zase niekedy je sranda keď prídu ožrani a obťažujú šoféra
minule si jeden ožran sadol na šoféra (v dedinskom autobuse)
a minule zase jeden opitý povedal šoférovi: "Paľko, ja ťa mám tak veľmi rád"
@mirage_a a už si niekedy cestovala busom, v ktorom nebola ani jedna vadiaca osoba ?
a najviac mi vadí, ak sa tesne vedľa mňa postaví čerstvo zmoknutý cigán, ktorý tesne pred nastúpením dofajčil cigaretu