Ublížiť vedia imo obe pohlavia rovnako. Ale keď potrebujem zdieľať nejaké trápenie, porozprávať sa, dostať dobrú radu, objatie, rozptýlenie, idem väčšinou za kamarátkami dievčatami.
Najviac mi ublizilo, ze som nevyhrala 100 000 e
Ale nie, neviem sa rozhodnut kto viac.
Mozno viac(krat) mi ublizili muzi. Ale od zien to viac zaboli, lebo tie vedia byt zakernejsie.
Skôr ženy, ale nemám to teraz na mysli z toho vzťahového hľadiska, aj keď tam pochopiteľne prevládajú, ako inak.. Ale toto sa skôr myslí, že bežne v živote kto ma viac zradil a tam opätovne sú to ženy. Keď si to tak zosumarizujem, tak v živote sa viac prívetivejšie, ochotnejšie, ľudskejšie správajú chlapi. Ženy nikdy neboli také otvorené alebo je ich takých málo, myslia často vypočítavo, prefíkane, hrajú to na dve tváre (že pred tebou kamarát a mimo teba si na tebe zgustnú pri rečiach v spoločnosti iných žien, poväčšinou okamžite ohovárajú po odchode chlapa. To sú všetko vlastnosti, ktoré ja nemám rád. Chlap to teda vyhráva a pre kamarátstva, spoľah je to lepší spoločník.
Ale zas na druhej strane je pravda, že šikanovali ma skôr muži. Ale už je to inak po škole, nemusím tam obchádzať nejakých sprostých spolužiakov, ktorým ide o to robiť si srandu z druhých lebo sú tým zaujímavý. Vtedy už len vychodiť školu a následne do ne-videnia.
Teraz sa dá robota zmeniť, môžem si vyberať priateľstvá a s takými s ktorými sa nechcem stretávať, sa nemusím stretávať alebo ich nasilu obchádzať.
ja mám nepomer pohlaví v živote, asi 90% ľudí čo poznám sú ženy, ale napriek tomu som si najhoršie sklamania zažila od mužov :/ či už otec, brat, bývalý.. mám pocit, že aj ženy viem lepšie čítať, lebo viem ako zmýšľajú, keďže sama som žena, tak im to tak menej dovolím a nič neočakávam?
Neviem to veľmi vyhodnotiť, lebo vytesňujem ublíženia. Ale keď si tak prerátam, že ktoré pohlavie ako veľmi a ako často... Čo tu hovorím, aj tak to neviem povedať. Asi rovnako.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale nie, neviem sa rozhodnut kto viac.
Mozno viac(krat) mi ublizili muzi. Ale od zien to viac zaboli, lebo tie vedia byt zakernejsie.
Teraz sa dá robota zmeniť, môžem si vyberať priateľstvá a s takými s ktorými sa nechcem stretávať, sa nemusím stretávať alebo ich nasilu obchádzať.