KTO VIDEL SERIÁL "American Horror Story" .. vaše názory ?
rada by som vedela nazory na tento serial.. chcem si ho pozriet a. .. neviem o nom vela ale ci sa oplati... budem rada aj za prehnane nazory.. napriklad ANOOOOOO URCITE SI TO POZRII alebo naopak negativne.. dakujem
jednotka bola super, druhá séria ma moc neoslovila, lebo k tomu mám trochu...špecifikovaný vzťah a nemohla som to pozerať ale inak vraj bola super
a na trojku sa mrte teším *_*
@antifunebracka aj ja sa bojím a to som si myslela ze to bude fakt nejaka americka sracka je tu super
dakujeem ludia idem pozriet tretiu cast prvej serie a paci sa mi to je to psycho vela veci fakt nechapem je to popletene ale to sa mi na tom paci :3 a dufam ze .. nebudem po skonceni prvej serie taka pos*ata ze uz si netrufnem pozriet aj druhu
Skvelý seriál! Každá séria má iný príbeh, ktorý sa na konci sérii uzavrie, a je to super, lebo sa to potom nenaťahuje do nekonečna a ten príbeh stojí zato, lebo tvorcovia majú premyslenú už celú sériu, ktorá sa potom už umelo nenaťahuje. Mne sa viac páčila druhá, lebo bola viac strašidelnejšia.
podľa mňa to až také desivé nebolo...
ale akože dobrý dala som tuším obe série za menej ako týždeň a teším na tretiu
prvá bola hádam lepšia
druhá, no, do polovice taká, že som úplne nevedela, na čom som
ale v tej druhej sérii bola úplne mega najviac krásna kamera... ako sa to všetko otáčalo a tak, no waaaaaaa
chválim a to ma horory ani nebavia!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nechapem, ako to mohol spachat producent glee
a na trojku sa mrte teším *_*
dakujeem ludia idem pozriet tretiu cast prvej serie a paci sa mi to je to psycho vela veci fakt nechapem je to popletene ale to sa mi na tom paci :3 a dufam ze .. nebudem po skonceni prvej serie taka pos*ata ze uz si netrufnem pozriet aj druhu
ale fakt nechapem preco ten otec vidi tu sluzku mladu a ostatni ju vidia staru
Obe sú psycho ale tá druhá je z prostredia cirkevnej liečebne takže.. brutál.
ale akože dobrý dala som tuším obe série za menej ako týždeň a teším na tretiu
prvá bola hádam lepšia
druhá, no, do polovice taká, že som úplne nevedela, na čom som
ale v tej druhej sérii bola úplne mega najviac krásna kamera... ako sa to všetko otáčalo a tak, no waaaaaaa
chválim a to ma horory ani nebavia!