Potrebujem súrne preložiť jeden list do francúzštiny.Mám totiž brata,býva v Kongu.Nie je to môj pokrvný brat, moji rodičia si ho adoptovali cez Adopciu Srdca.Posielame mu peniaze na školu,oblečenie, jedlo a on nám píše listy a tak.Problém je v tom, že hov
presne tak..pohraj sa trocha so slovnikmi...Ja som sa ucila,ale len 3 roky,,a list -to by asi nebolo moc pre mna...BO ja si pametam,len to co si chcem pametat
@10 to mi jepocta vdak..niektore veci boli tazke..tak som musel vyuzit vynaliezavost spatu s pouzitelnostou a zmyslovostou aby to dalo zmysel/nebolo to zas az take tazke/..ale so slovnikom by to neurobila moc dobre bez znalosti aspon trocha jazyka a casov!
@11 Tak ti ďakujem.Fakt ani si nevieš predstaviť,pretože naši to dosť flákajú, a ja mám potom z toho akési výčitky svedomia, že nič nerobíme.No konečne sa to pohlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
9 Pošlem tvoj preklad.
Ale tak je leto. Vsetko to z hlavy rychlo vyfuci
Diki.