ja keď som si pred veľa rokmi robil živnosť, chcel som tam "tvorba webových stránok" a teta na úrade pindala, že to tam nemôžem mať, lebo to už je niečo s autorským zákonom, že radšej tam mám dať "výroba webových stránok"
Nemalo by to byť nič zložité. Pre začiatok jednoduché html, jednoduchý odosielací formulár, a fotoalbum s referenciami. Chcem však, aby to vyzeralo na úrovni a preferujem písanie v HTML5 a CSS3 pre prípadné budúce rozšírenie.
Bude sa jednať o jednoduché predstavenie spoločnosti a nosným pilierom webu budú referencie prezentované fotoalbumami už hotových prác.
Redakčný systém nie je potrebný, 1-2x do roka budem vytvárať nové fotoalbumy a pár info...
Grafiku tam tiež nepotrebujem, stačia jednoduché tlačidlá, text prípadne podfarbenie.
Ak tu niekto niečo podobné už urobil alebo sa na to cíti, pošlite mi pls TS.
Vďaka
@wewo nemyslel som robiť ako vyrobiť, ale ako urobiť. Napr.: Urobíš tú úlohu za mňa? = Vytvoríš ten model za mňa? Napíšeš tú úlohu za mňa? -> Urobíš tú web stránku za mňa?
staticka web prezentacia bez CMS?
mat tak par hodin cas, to spravim aj ja
ale na toto ti staci v podstate clovek co nemusi ani vediet skriptovat, len mat dizajnove citenie a ovladat html/css
cize hociaky zacinajuci mlady "koder" co potrebuje do portfolia si dat nieco ...
A inak aj ja viem robiť www stránky akurát nemám žiadne referencie (iba ak aktivitu na » diskuse.jakpsatweb.cz/?)... a hlavne žiadny čas, mäm teraz totiž iný projekt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@myschka o tom dost pochybujem
@aiwan zalezi od toho ake webstranky
zadarmo nie
ja keď som si pred veľa rokmi robil živnosť, chcel som tam "tvorba webových stránok" a teta na úrade pindala, že to tam nemôžem mať, lebo to už je niečo s autorským zákonom, že radšej tam mám dať "výroba webových stránok"
ale tak to bolo dávno-pradávno
Bude sa jednať o jednoduché predstavenie spoločnosti a nosným pilierom webu budú referencie prezentované fotoalbumami už hotových prác.
Moja približná predstava fotoalbumu:
» molda.sk/referencie/...
Redakčný systém nie je potrebný, 1-2x do roka budem vytvárať nové fotoalbumy a pár info...
Grafiku tam tiež nepotrebujem, stačia jednoduché tlačidlá, text prípadne podfarbenie.
Ak tu niekto niečo podobné už urobil alebo sa na to cíti, pošlite mi pls TS.
Vďaka
@wewo nemyslel som robiť ako vyrobiť, ale ako urobiť. Napr.: Urobíš tú úlohu za mňa? = Vytvoríš ten model za mňa? Napíšeš tú úlohu za mňa? -> Urobíš tú web stránku za mňa?
@bentley @matwejo. Pre @tomas by to bol asi príliš malý (rozumej málo rentabilný) projekt
mat tak par hodin cas, to spravim aj ja
ale na toto ti staci v podstate clovek co nemusi ani vediet skriptovat, len mat dizajnove citenie a ovladat html/css
cize hociaky zacinajuci mlady "koder" co potrebuje do portfolia si dat nieco ...
skus www.pcforum.sk ak sa ti tu nikto neozve
počuj a poznáš html5 a css3 aj so všetkými ich nevýhodami keď ich tak preferuješ? Inak mám rovnaký názor ako @matwejo