Chodurovi som cely cas drzal palce este od kastingu. No pochopil som ze je to namysleny egoista, ktory si mysli o sebe ze uz je vitaz. Dufam ze tomu tak nebude. Zelam to Dominike je skromna, pekne spieva a aj pekne vyzera
tenario a to si prosim ta na zaklade coho pochopil??? snad nie vdaka vymyslom bulvara... totiz martin na to aky je uzasny spevak, je az prilis skromny...
@P3tula sam povedal v telke ze neni skromny a ze si velmi veri ..a nie bukvar vobec neriesim vidim to spravanie ked ani spoluvypadajucim nepoda ruku alebo ich neobime ako ostatni ...a to je len priklad
@P3tula neviem ako na to prišiel tenario ale ja som na to prišla tak, že mám oči... vidím ako sa furt tvári, aký je sebavedomý.... pri rozhodnutí je absolútne pokojný... prečo? "však víťazstvo mám vo vrecku"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@P3tula neviem ako na to prišiel tenario ale ja som na to prišla tak, že mám oči... vidím ako sa furt tvári, aký je sebavedomý.... pri rozhodnutí je absolútne pokojný... prečo? "však víťazstvo mám vo vrecku"