nevidím v možnostiach smer, nie že by som bol Ficofil, ale ak bude pravica musieť robiť nepopulárne ekonomické opatrenia, nájde sa znovu dosť ľudí, čo sa nechajú zblbnúť populistickými kecami .uja Roberta
Asi SMER, ale treba dúfať, že čo sa pozície pre stavanie koalície týka, oproti súčasnej situácii si už neprilepší ...
Som zvedavý, či sa bude snažiť zmeniť správanie, alebo stále búchať a kričať a dúfať, že dostane nad 50%
SMER to ešte bude mať ťažké, nad SNS sa zmráka a ako ostanie pri ich dementnom vystupovaní, tak obracanie kabátov pre potenciálnych koaličných partnerov asi nebude zrovna veľké lákadlo
Myslím si, že pravdepodobne to bude Smer, keďže pravicová vláda bude musieť spraviť opatrenia, ktoré nás aspoň trochu postavia na nohy a určite to zo začiatku nebude nič príjemné...ono sa to koniec - koncov odzrkadlí, avšak ak to bude až v ďalšom volebnom období, ako to tak bolo pri nástupe Fica po Dzurindovi, kde všetci nadávali, aké hrozné reformy porobil, tak zas sa niekto nabalí z cudzej snahy a bludný kruh bude pokračovať.......a čo sa týka SNS-ky...a Janka.....tých obrali o hlasy hlavne Kotletovci....pokiaľ teda dobre skladám tieto puzzle
SDKÚ už aby len bola druhá a nie to ešte prvá, tá už má rovnú čiaru ako na EKG. SaS tu za 4 roky ani nebude, tá len teraz prišla aby si upravila zákony pre podnikateľov(seba) a ešte získať niečo z privatizácií. Most no tí majú hlasy isté. Maďar bude voliť len Maďara, tí si uškodiť nemôžu. KDH to už je stratená generácia, už teraz im klesli preferencie a poriadne ak to porovnám z 90 rokmi, lebo kresťania nechcú už voliť farizejov.
Pali ale myslím si, že ak situácia bude takto ďalej pokračovať, tak sa možno do parlamentu dostane aj ĽSNS. A SNS sa asi do parlamentu nedostane, lebo má čim ďalej tým menej voličov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
filip
Som zvedavý, či sa bude snažiť zmeniť správanie, alebo stále búchať a kričať a dúfať, že dostane nad 50%
SMER to ešte bude mať ťažké, nad SNS sa zmráka a ako ostanie pri ich dementnom vystupovaní, tak obracanie kabátov pre potenciálnych koaličných partnerov asi nebude zrovna veľké lákadlo