nie som dáky purista čo sa týka obsahu sračiek na birdzi a hádam ani precitlivelý, ale takýto druh ankety mi pripadá nemiestny do takej miery, ze by si zasluzil vymazat.
@pubertslatinocelny toľko komentárov, urážok, samotných užívateľov tu je nemiestnych a zaslúžili by si vymazať, ale stále tu sú. Pretože ako vieme, spravodlivosť neexistuje.
@wistingher njn ale niekedy je to menej nápadné. Je iné dať hejterský komentár a je iné dať celé fórum, ktoré hádam ani nemá iný cieľ (ťažko ho hľadám každopádne) než dodrbkať konkrétnych ľudí
@pubertslatinocelny zaslúžil by sa, asi sa ide samotný Teal zrútiť alebo je to kus debila, že mu chýba niekoho urážať slebo si robiť srandu. Len nech si trpí.
@teal dakujem svetovy mier, to si mi teda dal na plecia velmi vela mieru, co si ja s tolkym mierom len pocnem?
ale ak si myslel svetovy ako spickovy, tak to potom beriem a tebe tiez prajem poriadne svetovy a hlavne kvalitny mier a nekvalitny mier nech ta obchadza
@pubertslatinocelny@10 je akurát tak extrémne pokrytectvo. Je okej niekoho hejtiť, kým to nie je až tak zjavné, ale nie je to ok napísať otvorene? Akože mohol by som im to písať do TS, ako veľa z dotknutých spravilo iným užívateľom, aby neboli až tak zjavní?
Navyše, pri koľkej precitlivelosti by sa toto mohlo niekoho skutočne dotknúť???
@10 som myslel z pohľadu admina, že sa nedivím, keď zostanú nepovšimnuté hejterske komenty, nie z pohľadu autora takého komentu alebo fóra - z toho hľadiska to vychádza narovnako, v tom s tebou súhlasím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
darksiderovi akurat prajem, nech sa nezruti na tych topankach s vysokou platformou
ale ak si myslel svetovy ako spickovy, tak to potom beriem a tebe tiez prajem poriadne svetovy a hlavne kvalitny mier a nekvalitny mier nech ta obchadza
Navyše, pri koľkej precitlivelosti by sa toto mohlo niekoho skutočne dotknúť???
Ale uplny meltdown dnes uz asi nestihnem.