no trapny su tam len ty ktory spievat nevedia a neuvedomuju si ze su trapny inak ti ostatny ktory fakt spievat vedia, maju konecne sancu sa prejavit ja by som tiez chcel keby som vedel
mne to nevadi ak t ide v telke, samozrejme som mal rad niektorych sutaziacich a niektorych zas vobec...priklad: miro šmajda! fuuuj
ale chodur je v pohode, aj sympatak aj vie spievat...berkyova sice spievat vedela ale nie sa presadiť...cmorik je slavikom stale...a koščova ani pekna, ani niak kju nepocut :/ ani som ju nemal rad! cmorik je jediny taky vydareny kus zo vsetkych aj ked mi tie jeho piiesne v radiach uz lezu na nervy!!!
@lacike90 sanca presadit sa??? to tazko... vsetci superstaristi stoja za hovno ...cmorik moze mat aj 10 tych zmanipulovanych a nepodstatnych slavikov ale koncertov nebude mat nikdy tolko ako ozajstni uspesni spevaci/skupiny.chodur,smajda,cmorik to je vsetko odpad nevyrazne, zbytocne... a slavik to je riadna hovadina, stale vyhravaju ti isti pricom ked chodim po festivaloch tak je kopec oblubenejsich spevakov a skupin...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
mne to nevadi ak t ide v telke, samozrejme som mal rad niektorych sutaziacich a niektorych zas vobec...priklad: miro šmajda! fuuuj
ale chodur je v pohode, aj sympatak aj vie spievat...berkyova sice spievat vedela ale nie sa presadiť...cmorik je slavikom stale...a koščova ani pekna, ani niak kju nepocut :/ ani som ju nemal rad! cmorik je jediny taky vydareny kus zo vsetkych aj ked mi tie jeho piiesne v radiach uz lezu na nervy!!!